KILMĖS PAVYDAS 4 1 Daugiafunkcinis Makiažo Teptuku Nešiojamų Ištraukiama Rankena Loose Powder Foundation Akių šešėliai Mini Grožio Priemonės

€3.20

-50%

€6.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius.

KILMĖS PAVYDAS 4 1 Daugiafunkcinis Makiažo Teptuku Nešiojamų Ištraukiama Rankena Loose Powder Foundation Akių šešėliai Mini Grožio Priemones, būtina turėti mergaičių susidoroti su restorano make-up: Tinkamas veido makiažas bus padaryti didelį skirtumą jūsų kasdienės veido grožio! Čia ateina tai Ištraukiama Makiažo Teptuku, kuri yra būtina turėti mergaitėms spręsti išskirtinį makiažą. Kad žavinga atrodo su šiuo teptukų rinkinys dabar! Pagamintas iš cruelty-free medžiaga: Pagaminti iš aukščiausios sintetinio pluošto medžiagą, su kruopščiai kūrinys, jis suteikia ypatingo minkštumo ir jaukumo, nepadaryti žalos arba sudirginimas, kad jūsų pasiūlymas odos. Lengva ir patogu naudoti: Įrengtas su ergonomiška rankena, patogus laikyti rankoje ir stilingas šiame atrodo, lengva ir patogu valdyti. Kompaktiškas ir Lengvas: Kompaktiškas ir lengvas dizainas, puikus daiktas jums, nesvarbu, dėl pašaukimo ar everday naudoti. Ateina su milteliais šepetėliu, akių Maišytuvą ir du šešėliai šepečiai. Bagažo dizainas: teptuko rankena gali būti ištiesti ir atsitraukti su laisve, kuri gali padėti jums saugoti savo teptuku ir užkirsti kelią savo šerių nuo sugadinimo.

Šepečių Medžiagos Vilnos Pluoštas
Prekės Pavadinimas KILMĖS PAVYDAS
Modelio Numeris 10348
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 1Pcs
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
dydis 13.5*3*3cm
Savybės 4in1
Spalva oranžinė
Daugiafunkcinis lengva nešiotis
Naudojamas su Antakių teptukas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai