Minkštas Pluoštas Plaukų, Veido Kaukė Šepetys Skaidri Rankena Ventiliatorius Veido Milteliai Teptuku Profesionalus Moterų Makiažas Šepečiai Grožio Priemonės

€0.29

-29%

€0.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius.

Specifikacijos: Spalva:Balta/Geltona Rankena Medžiaga: plastmasinis Šepetys Medžiagą: nailono pluošto Šepetys galvos dydis: 2,5 x 5 cm/ skirti 1,96 x 0.98 cm Bendras ilgis: 15.5 cm/ 6 colių Savybės: 1.Veido kaukė aplikatorių šepečiai gali padėti jums taikyti kaukės ir kiti kosmetikos ant veido ar kūno lengvai ir tolygiai išlaikyti savo rankas ir kaukė jar gera, jie yra patogi rankena ir lengva valyti su vandeniu po naudojimo. 2. Jie yra lengvas ir patogus nešiotis, atskirai supakuoti, kad išlaikyti juos valyti ir patogu laikyti ir nešiotis, tinka namų ir kelionės naudoti. 3. Ventiliatoriaus formos šepetėliai gali būti taikomas taikymo purvo kaukės, kaukės milteliai,molio kaukes, "PASIDARYK pats" veido kaukės, veido serumai, kūno losjonas, kūno aliejus ir daugiau, minkšti ir patogūs naudoti, be messing ar eikvoti odos priežiūros produktas. 4. Jie taip pat gali būti praktiški, generatoriai, įrankiai skaistalai, žymėjimo įrankis, bronzer, kuriame milteliai arba kitų miltelių produktų. Pakuotė: 1 x Ventiliatorius veido kaukė šepečiai Pastaba: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas.

Kiekis 1
Kilmės KN(Kilmės)
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Naudojamas su Bronzer Brush
dydis 15.5 cm
Prekės Pavadinimas TYRIMO Į PRIEKĮ
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Šepečių Medžiagos Nailonas
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Modelio Numeris A7-W

Panašūs produktai