2 Vnt/Set Blakstienų Šukos Curler Permatomas Tušas Aplikatorių Makiažas, Antakių Teptukas Blakstienų Persodinimo Teptuku Akių Makiažo Priemonė

€0.48

-34%

€0.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius.

Aprašymas Tipas: Y Formos, Blakstienų Šepetėliu Medžiaga: Plastiko Spalva: Skaidrus Svoris: 2g Dydis: 4,5 cm*3,5 cm Kiekis: 2vnt Pakuotė: 2vnt Blakstienų Šepetėliu(ne inlcuded kitų accesories) Funkcija: Plastiko,lengvas,nešiojamas atlikti ir patvarus naudoti. gali būti naudojami vieną kartą, arba ji gali būti pakartotinai po valymo. Du kartus vadovas dizainas,vienoje pusėje yra šukos,valymo,šukavimas blakstienų,kita pusė yra plokščia galva,paspauskite blakstienų. Ne tik kasdien gali teptukas blakstienų tušas naudoti, bet taip pat gali būti naudojamas perm blakstienų,blakstienų pratęsimo,ebs. Pastaba: 1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis. 3.Prašome leisti 0.1-0.5 cm klaida dėl vertus matavimas .

Tipas 2 Vienkartiniai Blakstienų Šepetėliai
3 tipas Blakstienų Šepetėlis
Šepečių Medžiagos Silikono
Modelio Numeris Blakstienų Šukos
Tipas 1 blakstienų teptukai makiažas
Naudojamas su Akių Šešėliai
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Dydis
dydis BCDC2E26*2
Tipas
Rankenos Medžiaga Derva
Medžiaga
Prekės Pavadinimas LEKGAVD
Kiekis

Panašūs produktai