NAUJA JUODA+RAUDONA 10VNT/SET Spiralės Dizaino Plastikinė Rankena Grožio Makiažas Šepečiai Kosmetikos Pagrindas Milteliai Skaistalai sudaro Brush Tool

€1.25

-18%

€1.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius.

Savybės: Su tinkamą priežiūros, jūsų šepečiai galima mėgautis daugelį metų. Padėti, kad brangios kosmetikos trumpą jums Patogiu laiku priimti ir naudoti. Plaukai yra glotni ir švelni, puikų elastingumą ir puikiai touch. Lengva klijuoti miltelių, natūralių spalvų, tampa vienodas. Aprašymas: Skirtas makiažas entuziastai, makiažas mėgėjams. Minkšti ir šilkiniai liesti,šepečiai yra tankus ir formos gerai. Minkštas, nėra pabandyti veido, negadina veido, ne lašas plaukų. Techniniai duomenys: Medžiaga: plastikinis vamzdelis ir pluoštas plaukų Spalva:juoda ir rožinė Kiekis: 10vnt Pakuotė: 10 x Moterims Veido Makiažas Šepečiai Pastabos: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Kilmės KN(Kilmės)
Naudojamas su Rinkiniai & Rinkiniai
dydis Makeup Brush
Modelio Numeris NĖRA
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Šepečių Medžiagos Mink Plaukų
Prekės Pavadinimas GUJHUI
Kiekis 10

Panašūs produktai