120cm Jogos Traukti elastinė Atsparumo Juostose ir Fitneso Crossfit Treniruotės Naudotis Vamzdis Praktinio Mokymo Gumos Tempimo Expander

€2.95

-20%

€3.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsparumo Juostose, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Atsparumo Juostose, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Atsparumo Juostose.

Mūsų atsparumo juostose yra 5 lygiai 5 spalvas, kad geltonos spalvos 10£, raudona 15lb, mėlyna 20lb green 25 lb, juoda 30lb, jūs galite pasirinkti vieną, pagal savo meile ir fitneso sąlygos

PRODUKTAI Mūsų traukti virvę, kaip naujas produktas turi didžiausią akcija dabar, kad dėka mūsų svečiai, jūs galite gauti jį į geriausią kainą dabar. Mūsų sporto vamzdeliai yra aukštos kokybės ir pigiai ir greitai laivybos. Jei jums reikia virvė, fitnesas,treniruotės ,joga,išsiplėtimo raumenų,trainning strenth, tai geras pasirinkimas, rinktis mums. Tai labai lengva nešioti, jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu ir bet kur, tikimės bendradarbiauti su jumis !!!

Mes paramos dropshipping

1. Didmeninė ir drop laivyba yra sveikintinas. Didmeninė, mes siūlome didelės nuolaidos arba nemokamas pristatymas; ir pristatymas yra pagrįstas užsakymo kiekis ir sukelti kartą iš gamyklos; drop laivyba, mes galime išsiųsti prekes paskirtas asmuo) ir adresas tiesiogiai, ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 2. Kaip galima stebėti mano sklypo? Jūs galite sekti šiuos web su savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Spustelėkite, kad atidarytumėte) 3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei taip nutinka ir jums nereikia gauti prekes, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Funkcijos 2 tinka įvairiomis progomis
Funkcija 4 Naudotis Vamzdis
Pavadinimas Atsparumas Band/Traukti virvę
Prašymas Traukti Virvę
Modelio Numeris A0157
Prekės Pavadinimas SeekNfind
Funkcija 6 Drop Laivyba / Didmeninės
Departamentas Pavadinimas Unisex
Spalva Juoda/raudona/mėlyna/žalia
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Funkcija 3 Fitneso Pasipriešinimo Juosta
Funkcija 5 Mokymo Elastinės Juostos
Funkcija 1 lengva nešiotis

Panašūs produktai