2020 Fitneso Pratimas Gumos Jogos Elastinės Juostos 150Cm -180CM Pasipriešinimo Juostos Kilpa Kilpos Gumos Sporto Mokymo Atsparumo Juostose

€1.64

-50%

€3.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsparumo Juostose, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Atsparumo Juostose, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Atsparumo Juostose.

Joga Turi Dvi Funkcijas, Vienas Pratęsti Vienos Rankos Ar Kojos, ir Kitas Yra Privalomi.

Natūra, Jei Yra Laikysena, Kad Reikia, kad Suprastum, Padai ir Pirštai su Savo Rankas, tačiau Dabartinės Savo Lankstumo Nepakanka, Tada Don ' t pakenkti Jūsų Atgal, siekiant Suvokti Savo Kojų, Naudokite Diržą, pavyzdžiui, Priekiniai Kreivė Nugaros.

Ruožas Tipo, Stovint Vieną Koją Ištiesti Tipo, Šokių Karalius Tipas, Kai kurių Rūšių Reikia Laikyti viena Kitą su Abiem Rankomis, pvz., Karvė Veido Tipo. Taip Pat Galite Naudoti Jogos Diržą ir Atidarykite Peties, Paspaudę Jogos Diržas su Abiem Rankomis Ištiesinti Atstumas Dvigubai Pečių Plotis, ir Pasukti Atgal ir Atgal per Galvą.

Antra, siekiant Užtikrinti, Kad Pozicijos Ginklų ir Kojos Ne Per daug Atviri, Jie Bus Susijusi su Jogos Diržai, pvz., Pečių Handstand ir Kupranugarių Tipo.

Įtampa Diržas Turi Gerą Atsparumą ir Puikų Našumą su Judėjimo Jogos Mokymo Pasiekti Geresnių Plastiškumą.

Jis Tinka Paaugliams ir Moterims su Santykinai Maža Koncentracija, Faktiškai Tęsiasi ir Naudojasi Viso Kūno Raumenys, Stabilizuoti kūno padėtį ir Kontroliuoti Tempimo Atstumas, Efektyviai Pagerinti Fizinę Veiklą Kasdienio Gyvenimo, ir Formuojant Puikus Kūno Kreivė, jis Yra Geras Papildomas Produktas, Joga ir Pilates. Tai Gali Padidinti Palūkanų, Pratybų ir Pakeisti Vienu Būdu Naudotis.

Jogos Tempimo Dirželis, Paprastai Naudojamas Naudotis Raumenų Jėgą, Stabilizuoja kūno padėtį ir Kontrolės Tempimo Atstumas. Tai Nėra Lengva, Deformuoti ir Balanso Tempimo Varža. Pravartu užsiimti Gražių Kreivių ir Veiksmingai Padeda Joga.

Kas Yra Aprašyta Straipsnyje, Yra Detalus Įvadas Naudojimo Jogos Tempimo Dirželis. Naudojant Jogos Tempimo Diržas Gali Padaryti Kai kurie Jogos Veiksmai be Šalutinio Poveikio ant Kūno ir taip Pat Žaisti Labai Gerą Vaidmenį Apsaugant organizmą, Galite Naudoti Jogos Tempimo Dirželį, kad Padaryti Kai kurie Jogos Pratimai. Taip Pat Galite Pasirinkti, Ne Naudoti Jį Pagal Savo Poreikius.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris D-0012
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Medžiaga Kita
Prašymas Gumos String Krūtinės Kūrėjas
Departamentas Pavadinimas Unisex
dydis 1500x150x0.35mm
Specifikacijos 0,35 mm Storio
Kilmė Kinija
Punktas D-0012
Produktų kategorijos Krūtinės Expander
Taikymo Atvejais Fitneso Įranga, Fitneso, Kūno Hugging

Panašūs produktai