5 Lygių Pasipriešinimo Juostas su Rankenomis Jogos Traukti elastinė Fitneso Pratimas Vamzdis Juostos Namų Treniruotes Stiprumo Mokymas

€3.85

-10%

€4.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsparumo Juostose, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Atsparumo Juostose, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Atsparumo Juostose.

Mūsų pasipriešinimo grupės turi 5 lygius 4 spalvų, kad geltonos spalvos 10£, žalia 15 lb, raudona 20lb, mėlyna 25lb, juoda 30lb , jūs galite pasirinkti vieną, pagal savo meile ir sveikatingumo sąlygų Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Medžiaga: TPR Naudotis vamzdžio ilgis 120cm(47,2 proc." ), skersmuo apie 10 mm(0,4") Rankenos dydis apie 12 cm(4.73") TINKAMUMO TIKSLAS: atsparumas virvę pasiūlyti universalumo ir kokybės, kad jums reikia už jūsų geriausias treniruotės. Jūs galite naudoti ją padidinti širdies, auginti raumenis, numesti svorio ir pagerinti lankstumą. UNISEX ATSPARUMAS GRUPĖ: Vyrai ir moterys gali naudoti mankštos juostos bet naudotis tonas rankų, kojų, šlaunų ir užpakalis. Vyresnio amžiaus žmonėms ir tiems, fizinė terapija taip pat gali tai naudoti tvirtesnius kaulus ir reabilituoti sužeisti raumenys. BET kuriuo METU BET kurioje VIETOJE NAUDOTI: joga traukti virvės yra kompaktiškas ir nešiojamas, todėl jūs galite pasiimti savo treniruotės visur. Idealiai tinka įvairių sporto susijusių reikmėms, įskaitant fizinės terapijos, svorio netekimas, kvėpavimo pratimai, raumenų glass toning, raumenų stiprinimo, tempimo, reabilitacijos ir bendrą sveikatos ir fitneso.

Prašymas Traukti Virvę
Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Unisex
Modelio Numeris JS00025
Funkcija Gumos juostos fitneso
Funkcija 1 Boksas, Namų Treniruotes
Funkcijos 2 Kineziterapija, Stiprumo Mokymas

Panašūs produktai