3 vnt. Audinio Atsparumo Juostose Grobis Grupė Nustatyti Gimnastikos Įranga Treniruotės Elastinga Elast Glute Juosta Jogos Fitneso Sporto Klubo Mokymas

€3.31

-35%

€5.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsparumo Juostose, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Atsparumo Juostose, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Atsparumo Juostose.

*1.Labai tinka apatinę kūno judėjimas. *2.Plonas, stipresnis ir gauti geriausią užpakalis formos! *3.Atgimti slėgio, tempimo su mūsų plataus klubo mankštos juostos. *4.Jums bus ne tik gauti jūsų užpakalis šiltas, bet Visą Kūną Pasiruošę Atlikti! *5.Naudotis savo klubus, papuošti savo kojų, sukurti gražų kūną, ir veiksmingai sumažinti stresą ir nuovargį. *6.Naudoti šios nuostabios linijų juostose, už Visas Treniruotes, tokių kaip P90x, Joga, Pilates, Kėlimo Paplūdimio Kūno treniruotes, Gilūs Pritūpimai ir t.t.

Pavadinimas: Hip-pasipriešinimo grupė Medžiaga: Poliesteris,Lateksas šilko Spalva: Rožinė/Pilka/Blcak Plotis: 8CM Perimetras: 76cm Rožinė atsparumas: 60LBS Pilkos spalvos atsparumas: 90LBS Juoda atsparumas: 150LB Svoris:Rožinė 110g/Pilka 120g /Blcak 150g Pakuotės Turinys: Atsparumas juosta * 1 arba atsparumo juostose * 3 Pastabos: 1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Modelio Numeris Atsparumo Juostose
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Traukti Virvę
Departamentas Pavadinimas Unisex

Panašūs produktai