Organinių Odos Žymeklį Valiklis Serumas Veido Karpų Žymeklį Mol Šlakelis Vietoje Neskausmingas Šalinimas

€1.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai.

Pristatome visų gamtos, neskausminga, ir ne chirurginio būdas išvalyti jūsų odos. Mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti jums Ekologiškus Žymes Sprendimus Serume .

Organinių Žymes Sprendimus Serumas yra ŽOLINIŲ GYDYMAS SERUMO, kuris yra SUFORMULUOTAS PAŠALINTI NEPAGEIDAUJAMUS ODOS TRŪKUMŲ.

Tai YRA pažangus DERINYS iš KONCENTRUOTŲ NATŪRALIŲ INGREDIENTŲ, kurie yra VEIKSMINGI ŠALINANT DĖMES ir APGAMUS be jokio SKAUSMO ir pašalinių POVEIKIŲ. Jis yra GREITAI VEIKIANTIS, kad yra, kodėl ji yra GARANTUOTA, kad turi ODĄ ŽYMES ir APGAMAI NUKRISTI NATŪRALIAI per 7-10 DIENŲ. Organinių Žymes Sprendimus Serumas LYGINA ŽEMYN, APGAMAI ir DĖMES nepaliekant RANDŲ. Jis IDEALIAI tinka PAŠALINTI Apgamai, Karpos, Odos Žymės, Oda Ženklų, Odos Dėmės, Strazdanos ir daugiau. Jis yra LABAI SAUGUS naudoti. Jis TINKA VISIEMS ODOS TIPAMS. Jis taip PAT TINKA KŪNO ir KOJŲ.

Modelio Numeris Naujas
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Spuogų Šalinimo Adata
Prekės Pavadinimas MOONBIFFY

Panašūs produktai