10vnt/set Nosies Blackhead Valiklis Kaukė Bambuko Anglis Nosies Porų Valiklis Giliai išvalyti Gydymo Valiklis Juostelėmis Nulupkite Kaukė

€0.64

-38%

€1.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai.

10vnt/set Nosies Blackhead Valiklis Kaukė Bambuko Anglis Nosies Porų Valiklis Giliai išvalyti Gydymo Valiklis Juostelėmis Nulupkite Kaukė

Aprašymas:

Privalumai:

Lengvai čiulpia ir pašalinti inkštirus su smulkiomis akutėmis (poromis). Juodagalvių yra pilkos-juodos spalvos sutirštintos vieno objektų suformuotas oro oksidacijos pagal naftos perteklius ir dulkių įstrigę poras. Jie yra daugiausia rasti ant T-formos veido dalis.

Nes juoda vadovai yra visiškai atlaisvinta poras, juoda vadovai gali būti ištrauktas su šaknimis, su šviesos liftas. Kvėpuojantis nosies pleistras, kad hydrosol spaudai gausiai protoplasm nuo sąlyčio su vandeniu, įsiskverbia giliai, išlaisvina užsispyręs inkštirų dvigubo poras ir koncentratai ant pleistro. Gaivus ir aiškią formulę, aušinimo ir ramina, stangrina poras, padeda sumažinti naftos perteklius nosies.

Instrukcijos:

1. Po valymo, drėgnas nosis su medvilnės juostelę 2-3 minutes, ir palaukite, kol vanduo visiškai įkišti į nosį.

2. Jūsų rankos sausos ir švarios, imtis nosies pleistras, nuplėšti plėvelę, lygiuoti centre nosies pleistras su tilto nosies, ir klijuoti lygaus paviršiaus ant nosies.

3. Atsargiai įdėkite palei tilto nosies į abi puses sparno į nosį, kad pasišalintų oro burbuliukai, kad nosies pleistras tinka odos, nosies.

4. Po 10-15 minučių, kai nosies pleistras yra sausas, švelniai nulupkite nosies pleistras iš abiejų pusių nosies tilto į nosį.

Saugojimo metodą: sandariai uždaryti ir laikomi kambario temperatūroje, saugoti nuo šviesos, drėgmės ir pelėsių.

Techniniai duomenys:

Veiksmingumas: Balina, drėkina, pilingas, sumažinti poras, pašalinti inkštirus

Tipas: Blackhead Valiklis Lipdukas

Spalva: Balta,Juoda

Dydis: 3*8.4 cm/1.18*3.31 colių(apytiksliai)

Pakuotė:

10*Nosies stick

Pastabos:

Atminkite, kad naudodami, įsitikinkite, kad šlapia nosis kruopščiai, nusausinkite rankas visiškai, imtis iš nosies pleistras ir švelniai nuplėšti skaidrės, įdėti nosies pleistrą, ir klijuoti sklandžiai pusėje, juoda bambuko anglis ant nosies. Būkite kantrūs ir palaukite, kol nosies pleistras yra sausa, prieš ašarojimas jį už geriausią poveikį. Būkite atsargūs, ne gauti vandens, galinėje nosies pleistras. Vanduo ant galinės nosies pleistras bus lengvai nuimti bambuko medžio anglies plėvelės ir įtakos poveikio!

Tipas Blackhead Valiklis Lipdukas
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Modelio Numeris Nosies pleistras
Veiksmingumo pilingas, sumažinti poras, pašalinti inkštirus,drėkinamasis
Prekės Pavadinimas LANBENA
Gamybos Procesas Rankų Darbo
Taikoma minios bendrieji
dydis 3*8.4cm/1.18*3.31inch(approx)
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nosies pleistras
Kilmės vieta Kinija
Funkcija Odos Mouisture
Odos Tipas Normalus
Spalva Balta,Juoda
Parama Dropshipping/Didmeninės

Panašūs produktai