8pcs Blackhead Valiklis Spuogai Adatos Grožio Priemonė, Juodos Dėmės, Spuogai Spuogas Comedone Extractor Valiklis Priemonė Veido Odos Priežiūros Rinkinys

€1.83

-34%

€2.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai.

8pcs Blackhead Valiklis Spuogai Adatos Grožio Priemonė, Juodos Dėmės, Spuogai Spuogas Comedone Extractor Valiklis Priemonė Veido Odos Priežiūros Rinkinys Funkcija: Veiksminga šalinant blackhead, whitehead, spuogai, spuogas, dėmės. Ne traumatize jūsų oda daugiau naudoti. Švarus, su medvilnės ir alkoholio, prieš ir po naudojimo. Tipas: Spuogai Extractor Set Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Kiekis:4pcs/7pcs/8pcs Pastaba: 1.Niekada pabandykite pasirinkti arba išspausti dėmių, kaip tai mėlynės odą ir gali sukelti randus. Siekiant sumažinti žalą jūsų odai. 2.Su tinkamą laiką, pašalinti inkštirus iš karto po dušo ar naudoti šilta veido rankšluostį, maždaug 1-2 minutes, kaip garas atveria poras. 3.Tiesiog vieta, linijos pabaigos per viršų blackhead ir švelniai paspauskite. Jis tiesiog turėtų iššokti lengvai. Jei reikia, naudoti adatą ir atidžiai pasirinkti jūsų paviršiaus oda, jei jūsų poras yra ne subrendo. 4.Naudojant šį valiklis priemonė, yra vienas iš saugiausių būdų, kaip išvalyti poras, o ne nuspaudžiant inkštirų, naudojant jūsų nagai. Taip pat bus sumažinti traumos aplinkinių odos 5.Siekiant sumažinti žalą jūsų odai, tai yra veiksmingas būdas pašalinti inkštirus, tiesiog vieta, linijos pabaigos per viršų blackhead ir švelniai paspauskite, ji tiesiog turėtų iššokti lengvai.

2 funkcija Odos Priežiūros Rinkinys
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Funkcija 5 Blackhead Spuogas Adatos
Modelio Numeris GJ5061-1#M60106
Funkcija Odos atjauninimas
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Kiekis 8 Vnt.
3 funkcija spuogas šalinimo įrankis
4 funkcija Blackhead Valiklis
Tipas Blackhead Valiklis
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Faylisvow
Funkcija 1 Spuogai Extractor
dydis 15*5*2.3

Panašūs produktai