Silikono Magnetinių Stabdžių Snore Sustabdyti Knarkimas Nosies Įrašą Miego Dėklas Miega Pagalbos Apnėja Guard Naktį Prietaisas su Byla

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai.

Aprašymas:

1. Patogūs drabužiai: Pagamintas iš minkšto silikono, tai yra patogu dėvėti ir beveik nematomi. Ji tinka bet kokios formos nosį, saugus ir patogus, ir gali būti pakartotinai naudojamas.

2. Pagerinti miego slėgis: atrakinti ertmę, kvėpuoti sklandžiai, pašalinti nosies užgulimas, padidinti oro srautą, mažinti naštą ir slėgio kvėpavimo sistemos ir kraujotakos sistemos.

3. Išplėstinė kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės minkštos medicininio silikono, visiškai be cheminių, putojimą sukeliančios medžiagos, tokios kaip BPA. Kad produktas labiau patvarus, geriau ir veiksmingiau kvėpavimas.

4. Saugiau ir sveikiau: Pašalinti arba sumažinti knarkimas, kvėpuoti lengviau, tyliau, išvengti infekcijos, keitimas kvėpavimo įpročiai, miego metu, ir išvengti viršutinių kvėpavimo takų infekcijos.

5.Universalus: gali ne tik užkirsti kelią normalus knarkimas, keitimas kvėpavimo įpročiai, miego metu, išvengti viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis, bet ir pagerinti kvėpavimą, kai gaudyti šalčio ar šaltų. Tai gali padaryti jūsų kvėpavimas minkštesnė.

Medžiaga:Silikonas

Spalva: Skaidri Nosies klipas

dydis: apytiksl 2*1.4*0.5 cm(L*W*H) Atveju

dydis: apytiksl 3.4*3.4*1cm(L*W*H) Grynasis

Svoris:5.8 g

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Paramą
Modelio Numeris Magnetinio Nosies Klipas
Prekės Pavadinimas youe švietė
Tipas

Panašūs produktai