100 VNT Papildymo Smiginio Kulkos Už Nerf N-Strike Elito Serijos Blasters Žaislų Gun Saugus Putų Kulka EVA Minkšta Kulka

€0.80

-41%

€1.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

100 VNT Papildymo Smiginio Kulkos Už Nerf N-Strike Elito Serijos Blasters Žaislų Gun Saugus Putų Kulka EVA Minkšta Kulka

Savybės:

Tinka greitas šaudymo ir gali šaudyti smiginio iki 75 metrų.

Jie yra specialiai skirti dirbti su nauja N-strike Elito Siautėti ir Retaliator ginklai,

Paprasta naudoti ir veikti, prieinamomis kainomis.

Aplinkos apsaugos ir neturi jokios žalos.

Aprašymas:

Tai smiginis, yra specialiai sukurta dirbti su nauja N-strike Elito Siautėti ir Retaliator ginklai, kurių funkcijos"slam " ugnis" greito fotografavimo ir gali šaudyti smiginio iki 75 kojas be pakeitimų reikia.

Jie taip pat dirba su visais N-Strike Elito blaster ir originaliausių N-Strike blasters, todėl nepriklausomai nuo jūsų blaster pasirinkimas, šaudmenys su papildymo paketą.

Techniniai duomenys:

Dydis: 1.3 cm *7.2 cm

Medžiaga: Putų

Kiekis:100vnt

Spalva: Mėlyna

Pakuotė:

100vnt x Kulka Smiginis

Pastabos:

Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Įspėjimas becareful
Tipas Žaislas Pistoletas Pistoletas
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 6 metų
Modelio Numeris Kieta Kulka Smiginis Už Nerf N-Strike Elito Serijos Blasters
Kiekis 500pcs/200pcs/100vnt
Už Nerf Žaislas ginklą
Medžiaga Putų

Panašūs produktai