MENSSEXI Mens 2020 M Sexy Nėrinių Skaidrus Asmens Kelnaičių Bikini G-string Thong Jocks Tanga Apatiniai Šortai Egzotinių

€2.67

-35%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Menssexi Oficiali Parduotuvė Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas. klientai visi yra mūsų draugai. atvykimo dizaino,aukštos kokybės,paramos dropshipping, Didmeninės !

Apie dydis

Mūsų produktas yra beveik tas pats, kaip ES ir JAV dydžio, tačiau ji vis dar yra skirtumas. Mes turime išsamiai dydis informacijos, prašome patikrinti, išmatuoti aprašymas. Jei nesate tikri, pasakykite mums savo dydžio informaciją. Prašome pranešti mums apie savo svorį (KG) ir ūgio (CM), ir net galite pasakykite mums savo pečių ilgis, krūtinės ir miego (CM) kaip jūs naudojami VIRŠUJE CLOTHINGS. Pasakykite mums savo talėja ir hipline (CM) jeigu jūsų pasirinkti Kelnės

Apie laivybos

Mes atsiųsime sklype per 3 dienas (neįtraukiama savaitgaliais ir švenčių dienomis), kai jūsų mokėjimai , prašome nesijaudinkite. Po to, kai mes išsiųsti, sekimo numerį neturės laivybos informacijos, laiko. Jai reikia laiko, kad būtų atnaujintas, ypač, kai sklypas buvo muitinės, mes turime jums eiti į muitinės formalumus. Prašome patikrinti, pristatymo laikas, jūs gausite, kad jis per šį laiko intervalą, prašome palaukti, jūsų puikus sklypas kantriai. ir jei laiko buvo paleisti, mes ją jums.

Apie po tarnybos

Nesvarbu, ką apie problemą kokybės arba pristatymas problemą, prašome palikti pranešimą pagal užsakymą, mes pasistengsime atsakyti ne pirmą kartą ir ją išspręsti už jus. Nes tu esi mano vertinami klientų. Jei jums nepatinka prekę, ir įsitikinkite, kad prekės nr. kokybės problema, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus (Return, laivybos mokestis yra sumokėta pirkėjo).

Apie atsiliepimų

Mes mylime kiekvieną klientams, ir mes kruopščiai pasirengti savo paketą. Visą prekybos laiką, mes padarysime viską, kad paslauga jums. Jei būsi patenkintas su mumis ir mūsų prekei, prašome padėti mums palikti visus 5 žvaigždžių atsiliepimų. Ir prašome siųsti mums nuotraukas, gausite kuponą už kitą, kad.

Description4 Vyrų Apatiniai, Erotiniai
style1 calzoncillos
Description1 Vyrai Thong Kelnaitės
Medžiaga 80% Nylon 20% Spandex
Seksualinio Pobūdžio No
Apdaila Nėriniai
Modelio Tipas Gėlių
Nepadori Nuotrauka No
Funkcija Kvėpuojantis
style2 calzoncillos hombre
Kilmės KN(Kilmės)
Kyla Tipas mažaaukščių
style5 karšto gėjų
Description3 Vyrų Apatinis Trikotažas Miegą Underpant
Aprašymas Seksualus Apatinis Trikotažas Mens Dirželius
Modelio Numeris 895
Description2 Gėjų Apatiniai Jockstraps G string
style4 seksualus gėjus
style6 jock dirželis
Description6 Diržas Bailys
Prekės Pavadinimas menssexi
Description5 Vyrai Seksualus Permatomas Thong Apatiniai
style3 Cueca

Panašūs produktai