Nano Veido Garlaivis USB Inhaliatoriaus Veido kremas, Veido Purkštuvas Drėkintuvas Drėkinantis Moterų Veido garintuvas, Odos Priežiūros Priemonės 2020 m.

€2.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Produkto parametrai

Vandens bako talpa: 30ml Įėjimas: DC5V1.0A Gaminio dydis: 12x3cm Grynasis svoris: 55g Dulkinimo tūris: 1.2-1.8 ml / min. Naudojimo sąlygos: įkrovimo skystis Įpakavimas: USD įkrovimo laidas / dėžė Spalva: balta / rožinė/žalia/geltona

veiklos žingsniai

1.įkrovimo:išsamiai apie 2 valandas,prijunkite įkrovimo kabelis apačioje produktas 2.įpilkite vandens:twist atidarykite vandens lank,vandens įpilkite mineralinio vandens į lauką, ir užveržkite ,bakas yra švelniai suplakti ir naudojamas. 3.jungiklis:spustelėkite perjungti apray,spustelėkite uždaryti agin.darbo ekrane mėlyna šviesa,raudona šviesa, kai mokama.

Pastaba: dydis yra instrukcija, ten bus 1-3mm paklaida, spalvos bus skirtingi dėl skirtingų ekrano rezoliucijų, kompiuterį ir mobiliųjų telefonų, ir tikrasis produktas turi dominuoti Note2: visos prekės šioje parduotuvėje nėra įtraukti muito. Prašome atkreipti kaina muitinės sau

Maitinimo Šaltinis USB
Produkto Stilius nano rūko purkštuvu
Vandens bako talpa 30 ml
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija giliai drėkina
Spalva rožinė geltona balta
Gaminio Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas faaodoen
Neto svoris 50g

Panašūs produktai