1Set Magnetinio Neteisingų Nagų Patarimai, Praktika Trainning Stendas Turėtojas Bazės Lydinio, Kristalų Nagų Dailės lenkijos Ekranas Manikiūro Įrankiai

€0.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

1Set Magnetinio Neteisingų Nagų Patarimai, Praktika Trainning Stendas Turėtojas Bazės Lydinio, Kristalų Nagų Dailės lenkijos Ekranas Manikiūro Įrankių 100% brand new ir aukštos kokybės 5 spalvos jūsų pasirinkimui: Juoda, Balta, Rožinė, Aukso, Sidabro Gali būti naudojamas asmens DIY nail art show, dažytos kūrimo šou, ir kt. Ideali priemonė nail art menininkus. Geriausiai tinka akrilas, gelis ir apvyniokite praktika. Gražus ekranas nagų dailės dizaino ir modelius. Puikiai tinka tiek profesionalams ar asmeniniam naudojimui. Medžiaga: Akrilas & Lydinio dydis:Akrilo pagrindo: 11cm x 1cm Šachmatų: 2.5 cm x 1.2 cm Pakuotės Turinys: 1 x 5 bazės x šachmatų 1.Kiekvieno nago galiuko stovėti turėtojas yra magnetinis apačioje, ji gali pridėti vertikaliai ant stovo sandariai. 2.Šį nagų patarimas stovėti nustatyti turėtojas yra puikus nagų dailės praktikos ir rodyti. 3.Profesionalios nagų dailės priemonė nagų mokiniai, jūs galite turėti tai, nagų dailės praktika. 4.Tinka nagų salonas, nagų dailės mokykla, nagų dailės menininkas, namų naudojimo ir pan. 5.Pagaminta iš akrilo ir jų lydinių,geros kokybės ir patvarus ilgą laiką naudoti. Visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės Tipas: Visą Nagų Patarimai Medžiaga: Akrilas Spalvos: 10 Spalvų, galite pasirinkti Ilgis:2.5-3.3 cm Plotis:0.7-1.8 cm pakuotę Įeina:24pcs Netikrą Nagai Funkcijos: 1.Dizainas jūsų nuosavi nagai, vestuvių, šalies ar savaitgalį pažintys.Tinka profesionaliems, nagų dailės mokyklos/koledžo, nagų dailės menininkas ir asmens/naudoti namuose ir kt. 2.Pagamintas su tvirtos akrilo medžiagos, jokio kvapo, kad jūsų kūnas ir nagai, teikia sveiką & jauki aplinka, kai jūs darote taip, nagų dailė. 3.Pilnas draudimas Karstą Dizaino Karstą nagai yra paprasta byla, dažų ir taikyti. Jis atrodo natūralus ir gražus, turintis spalva be skiriamojo arba sluoksniais, todėl jūsų patarimai stebuklinga ir stilingas. 4.Lengva Naudoti, Atsižvelgiant į jūsų galimybė nešioti ilgas arba trumpas klipas juos, paprasta apdaila ir failų juos į bet kokio ilgio ir formos norite.

Feature2 Nagų Lako Praktikos Patarimai
Prekės Pavadinimas LEKGAVD
dydisAkrilo bazės straipsnį
Medžiaga
Šachmatų
Feature3 Nagų Mokymo Priemonė
Funkcija Nagų Dailės Stendas
Elemento Tipas Rodo Lentynos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai