Ninjago Cosplay Kostiumai Berniukams ir Mergaitėms Jumpsuit ginklas Nustatyti, cosplay, anime, vaikų fantazijos Helovinas Kalėdų Vakarėlį drabužiai

€3.81

-57%

€9.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Patarimai: Dear klientas. Dėl mėlynos peiliai, nunchakus ir raudona dvigubai šakutės, jie negalėjo praeiti saugumo patikrinimo. Todėl, jei paketas, kurį įsigijote, yra mėlyna peiliai, nunchakus ir raudona dvigubos šakės, mes pasirinkti mūsų pačių logistikos kanalai siųsti ginklų. Prašome suprasti, kad.

Ninjago Cosplay Kostiumai Berniukams ir Mergaitėms Jumpsuit kaukė ginklas Nustatyti, cosplay, anime, vaikų fantazijos Helovinas Kalėdų Vakarėlį Drabužiai

Šis naujas Ninja kostiumas yra 4 spalvos, su trijų paketų kiekvienas. Pakuotėje 1: Jumpsuit + Galvos Apdangalai 2 Paketas: Jumpsuit + Galvos Apdangalai + Pirštinės Pakuotėje 3: Jumpsuit + Galvos Apdangalai + Ginklas Pakuotėje 4: Jumpsuit + Galvos Apdangalai + Pirštinės + Ginklų Ginklai taip pat gali būti perkami atskirai. Kokybės drabužiai yra labai geras, galite būti tikri, kad pirkti.

Dydžių Lentelė:

1: Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai, kai jūs tvarka. Mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti tinkamą dydį remiantis jūsų vaiko ūgį; 2: yra du vienetai cm, o colių dydžio diagramos. Dėl vadovo matavimai, ten gali būti klaida 1-3 cm (0.39"-1.18").

Šalis Drabužiai Helovinas Kalėdų Vakarėlį Drabužiai
Elemento Tipas Rinkiniai
Simbolių Ninjago
Jumpsuit Rinkinys Berniukų ir Mergaičių Jumpsuit kaukė ginklu Rinkinys
Lytis Unisex
Departamentas Pavadinimas Vaikai
anime Cosplay, Anime
Specialios Paskirties Kostiumai
Šaltinio Tipas anime
Medžiaga Poliesteris
Cosplay Kostiumai Ninjago Cosplay Kostiumai
Fantazija vaikų fantazija
Kilmės KN(Kilmės)
Sudedamosios dalys Galvos apdangalai

Panašūs produktai