Moteriški Gotikos Stiliaus Netikrą Apykaklės Juoda Chocker Karoliai Grandinės Siuvinėtų Nėrinių Vestuvės Punk Derliaus Kutas Dirbtiniais Kristalų W729

€2.43

-22%

€3.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

74349 Netikrą Apykaklės Savybės : 100% brand new ir aukštos kokybės Tuščiaviduris iš išsiuvinėta gėlių nėriniais netikrą apykakle, papuoštas dirbtiniais kristalų, grandinėlės ir pakabukas. Ilgis reguliuojamas, tinka dauguma žmonių, jūs galite reguliuoti ilgio, puikiai tinka su pratęsimas grandinės. Elegantiška juoda nėrinių papuošalai karoliai tikrai leidžia jums ieškoti daugiau žavinga ir akį traukiantis. Nešioti per oficialų suknelė, suknelė ar kas nors norėtumėte pridėti jutiklinio glamor. Puikiai tinka Vestuvių, Banketų, Užsiima, Rodyti, Šokių, Cosplay, Prom, Homecoming, Šalis, Kokteilis, Vakare, Pažintys, Banketų, Gimtadienių ir Kitoms ypatingoms Progoms. Puikiai Kalėdų dovanos, Motinos Diena, Valentino Diena dovana draugams, mama, žmona, sesuo, močiutė ir pan. 1 karoliai tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas! Specifikacija : Medžiaga: Nėriniai, Dirbtinių Kristalų, Dirbtinis Perlas, Metalo Lydinio, Grandinės, Spalva: Juoda Dydis: Vienas Dydis Nėrinių ilgis: 28cm(11.81 in) Bendras aukštis: 11cm Pratęsimas grandinės ilgis: 8cm visas ilgis: 32-40cm Kiekis: 1 vnt Šiltas eilutę : 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!

Kilmės KN(Kilmės)
dydis One Size
Modelio Numeris 7H200914
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Stilius Mados
Ryšiai Tipas Nuimamas apykaklės
Elemento Tipas Ryšiai
Prekės Pavadinimas THINKTHENDO
Medžiaga Poliesteris
Lytis MOTERIS

Panašūs produktai