Visos serijos permanentinis Makiažas Antakių, Lūpų pradedantiesiems Mokymo Odos Tuščią Tatuiruočių Praktika Odos Lapas 20 x 15 cm

€1.34

-14%

€1.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tatuiruotė accesories, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Tatuiruotė accesories, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Tatuiruotė accesories.

Funkcija

1.Tatuiruotė praktikos odos nėra jokių priemaišų ir geriau odos lietimo jausmas. 2.Paprasto freestyle tatuiruočių praktika, padeda jums, kaip išmokti daryti aukštos kokybės tatuiruotė darbą. 3.Praktikos įvairius metodus, iš, kuriame į šešėlių 4.Extra soft, odos, pavyzdžiui, spalva, tekstūra labai panašus į žmogaus odos ir turi panašią jaustis, kaip žmogaus oda. 5.Idealiai tinka vyniojimo aplink rankos ar kojos ir vietą, ant komodos ar nugarą praktikos tatuiruotė. 6.Tai puiki praktika, kaip sukurti fantastišką ieškote antakius/akių kontūro su ranka įrankis, rotacinė mašina, arba ritė mašina, prieš pradėdami dirbti su realiais klientais. 7.Mūsų tatuiruotė praktikos oda yra lankstus ir turi panašią jaustis kaip žmogaus oda, pakankamai Storas už dvipusis naudojimas, kuris suteikia jums daugiau erdvės, kad tatuiruotė.

dydis 15*20*0.1cm
Modelio Numeris Skin2
Medžiaga Silikoninė Guma
Tipas Tatuiruotė accesories
odos praktikos tatuiruotė tebori microblading

Panašūs produktai