Skaidrus Tatuiruotė Rašalu, Žiedas, Puodelis Su Dangteliu Vienkartiniai permanentinis Makiažas Microblading Pigmento Turėtojas Konteinerių Bazės tatuiruotė Kepurės

€1.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tatuiruotė accesories, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Tatuiruotė accesories, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Tatuiruotė accesories.

Aprašymas

Gamintojas: THUNDERLORD Tipas: Tatuiruotė Rašalo Puodeliai Žiedai Stilius Medžiaga: Plastikas Plotis: 15mm Aukštis: 12mm Svoris: 15g Pastaba:Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. Ačiū už jūsų supratimą. Paketas Apima: 50/100vnt rašalo taurė

Privalumas

1. Skaidri spalva, lengva atskirti spalvos pigmentas. 2. PP plastiko, lengvas, taip pat galite reguliuoti dydį žiedas, tinka visų rūšių pirštus. 3. Yra dangtelis, jūs galite pratęsti rašalo ar klijų naudojimo laikas, bet taip pat saugomi iki kito naudojimo. 4. Ne tik gali būti naudojamas įdiegti siuvinėjimo rašalo medžiaga, taip pat gali būti naudojami laikyti blakstienų klijai. 5. Gali būti pakartotinai naudojama, ji yra lengva valyti. Tinka namuose ar profesionalams. Pastaba: Tatuiruotė Rašalu, Žiedai tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Stilius

Stilius B

Stilius C

Q&A

1. Ji gali užkirsti kelią šalutinį? Kai nenaudojate, galite padengti jį su dangčiu, siekiant išvengti išsiliejimų. 2. Tai sunkus, kad būtų surengti? Ne, jis pagamintas iš plastiko, todėl jis yra labai lengvas. 3. Ar tai telpa didelis pirštas? Žiedas yra reguliuojamas ir tinka visų rūšių pirštus. Pastaba: Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pritaikymas Tatuiruotė Pigmento kepurės
Holdingo Tatuiruotė Pigmento ar Rašalo
Stilius Tattoo & PMU Pigmentinio Rašalo Kepurės
Modelio Numeris Tatuiruotė Rašalo Puodeliai
Feature1 Tatuiruotė Tiekimo
Punktas Tatuiruotė Pigmento Taurės Kepurės
Tipas Tatuiruotė Pigmento Taurė
Prekės Pavadinimas THUNDERLORD
Medžiaga Plastikiniai
Feature2 tatuiruotė rašalo Talpyklą Su Dangčiu
Pavadinimas Modelis microblading žiedas tatuiruotė rašalu, taurė
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai