Juoda Mapping iš anksto rašalo string Microblading eyebow Makiažo Dažai Įdėklai Sriegis Pusiau Nuolatinis Padėties nustatymo Antakių Priemonė Priemonė

€1.70

-40%

€2.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tatuiruotė accesories, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Tatuiruotė accesories, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Tatuiruotė accesories.

Microblading Mapping iš anksto rašalo string (Black Box)

ANTAKIŲ MAPPING " DAR NIEKADA NEBUVO TAIP GREITA IR LENGVA! Aprašymas: 1: Pre-Rašalu Antakių Mapping String Microblading ir PMU Programos, nereikia jūsų iš Anksto-rašalo sau 2: Šios Eilutės yra LABAI Plonas ir LABAI Sočiųjų Kiekvienas Langelis Yra 65 pėdų Styginių, kad turėtų trukti jums 25-30 Klientams 3: Bus Sumažinti Savo Antakių Kartografavimo Metu Gerokai sumažėjo! 4: Mes sukūrėme šią ULTRA-PLONAS mapping string padėti sumažinti jūsų antakių kartografavimo metu. Šios eilutės bus suteikti jums tikslią ir tikslių linijų, jums reikės sukurti simetriškos antakius ir lūpas. 5: Jūs galite gauti labiausiai tikslią ir nepriekaištinga linijos su šio ultra-plonas ir itin string 6: Paprastas, lengvas valymas ir lengva naudotis, yra keletas priežasčių, antakių menininkai, naudodami mūsų eilutę. Pakuotė: 1 Roll Microblading iš Anksto Rašalu MAPPING STRING (Juoda)

Tipas Tatuiruotė accesories
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai