Blakstienos Stovas Laikiklis Su Diržo Apimties Blakstienas Debesėlis Blakstienų Išplėtimo Priemonė Blakstienų Pratęsimo Prekes

€0.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Netikrų Blakstienų.

Blakstienos Stovas Laikiklis Su Diržo Apimties Blakstienas Debesėlis Blakstienų Išplėtimo Priemonė Blakstienų Pratęsimo Reikmenys Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Turi keletą juostelių blakstienas. Daro įlaipinami keletą blakstienų Apimties tvirtinimo lengviau. Tipas:Blakstienos Stovas Laikiklis+Diržas Medžiaga: Akrilas+Nailono Diržas ilgis:9.5 cm/3.74";Padas:8x5.5cm/3.15x2.17"(apytiksliai) Spalva:Juoda+Balta Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Blakstienų Stovas Laikiklis Su Diržo(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Netikrų Blakstienų Grupė Kita
dydis 5.5X8X0.2CM
Modelio Numeris YZS084
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
False Eyelashe Ilgis virš 1,5 cm
Kiekis 1 vnt
Netikrų Blakstienų Stilius Kita
Gamybos Procesas Rankų Darbo
False Eyelashe Tipas Kitų Netikrų Blakstienų
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo
Prekės Pavadinimas Spadabravo

Panašūs produktai