60pcs/Set 8/10/12 mm Atskirų Lashe Juoda Gamtos Fake Netikrų Blakstienų Ilgio Grupių Pratęsimo Makiažas Grožio Sveikatos 8/10/12mm

€0.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Individualus Blakstienų, netikrų blakstienų ilgio, Netikrų Blakstienų.

Savybės: 100% nauja ir aukštos kokybės 60pcs Atskirų Juoda Netikrų Blakstienų Grupių Blakstienas Pratęsimo Plokštelės Leidybą. Gali būti naudojamas kasdien arba profesinės makiažas. Šios blakstienos sukurti didelės apimties, dramatiškesnį Sukurti triple apimties poveikio. Lengvas ir natūralus akių. Paprastas naudoti ir patogus dirbinių. Kiekvienos plokštelės ateina su 60 blakstienas, jie vyks į paketinių su nedideliu kelionę balta juosta ir jie yra plokšti galuose nėra susieta. Juosta naudojama dangos apatinis blakstienas arba juosta vokų metu Blakstienų priauginimo programą. Micropore juosta yra taip pat naudojami siekiant apsaugoti jūsų jade akmuo nuo žalos, su Klijais metu Blakstienų Pratęsimo procedūrą. Specifikacija: Kiekis: 1 x 1 dėklą, blakstienų plėtinius (app 60pcs individualus blakstienų) Spalva: Juoda Medžiaga: Sintetinis plaukų Dydis: 8/10/12mm Paketą Įeina: 1 dėklą, blakstienų priauginimo (60 vnt.)

Netikrų Blakstienų Grupė Kita
Prekės Pavadinimas QSTY
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
Gamybos Procesas Rankų Darbo
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
False Eyelashe Ilgis 0.5-1cm
Modelio Numeris 8/10/12mm
False Eyelashe Tipas Individualus Blakstienų
dydis 60
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Kiekis 1
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo

Panašūs produktai