4.5 m/Roll Porolono Kempine, blakstienų Pleistras Juostos nepūkuotu Akių Pagalvėlės Pagal Pataisas, Blakstienų Pratęsimo Tiekimo Blakstienų Pratęsimo Juosta

€2.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Netikrų Blakstienų.

Q&Q:Kokios medžiagos jis yra? Koks skirtumas su įprasta blakstienų pratęsimo juosta? A:Draugas, Tai yra mūsų naujausias medžiagų,Porolono kempine,storesnis nei įprasta blakstienų pratęsimo juosta. Rekomenduojama klijuoti ant rankos, prieš pradėdami naudoti, ir tada klijuoti po akimis. Kadangi oda apie akis yra subtilus. Q:Koks jos ilgis? Tai pakankamai storas? A: Draugas, jis yra 4.5 ir 5 metrų, Jūs galite sumažinti ne bus pagal formą kliento akimis.storis-1 mm,Gali būti tiesiogiai naudojami blakstienų pratęsimo. Q: Ar dabartinės kainos žemiausios kainos? Ar galiu turėti didmeninė kaina? A:Draugas, kaip ilgai, kaip $yra 1,93 galite įsigyti 4,5 m, lygus 450cm, naudokite tik dvi akys vienu metu, tik 10cm, galite naudoti 45 kartus. $2.86 galite įsigyti 5m, lygus 500cm, naudokite tik dvi akys vienu metu, tik 5cm, galite naudoti 100 kartų.Tai taip kvailai!

Medžiaga Porolono Kempine
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
Netikrų Blakstienų Grupė Kita
Modelio Numeris 001
dydis 2.45*7cm/6*7cm
Privalumas Aplinkos,Taupymo,Pigiai
Naudoti Už Blakstienų Pratęsimo Įrankis
Kiekis 1roll
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Prekės Pavadinimas HMQ grožis
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
False Eyelashe Tipas Pilnas Blakstienų Juostelės
False Eyelashe Ilgis 0.5-1cm
Kilmės KN(Kilmės)
useage blakstienų pratęsimo juosta
Ilgis 4.5 m/5 m
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai

Panašūs produktai