360º kampu Naujas Universalus Automobilinis CD Brūkšnys Lizdas Magnetinio Mount Turėtojas Išmaniųjų PhoneAU

€1.91

-19%

€2.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi.

Prekės Būklė:100% visiškai Naujas /1 Saugoti savo mobilųjį telefoną glaudžiai su šiuo turėtojas užtikrina, kad svarbu ragina visada yra pasiekiamas.

Spalva: Juoda

Pridėti magnetinio kuri leidžia telefono laikiklis tikrai universalus ir tinka visų rūšių telefonams

Gali būti montuojamas į 99.9% CD lizdą, bet kokia transporto priemone

Kompaktiškas ir lengvas dizainas leidžia idealiai tinka kelionės ir on-the-go " gyvenimo būdas

Lengva taikyti ir pašalinti, tiesiog " prijungti ir naudoti

Stiprus klijų galia, kuri gali turėti telefoną tvirtai komplektą Sudaro: 1x Magnetas Universalus Automobilinis CD Lizdo Laikiklį, Pritvirtinkite Stovą Mobiliųjų GPS "iPhone" mobilusis Telefonas (Phone Nėra komplekte)

1x turas magnetinės metalo plokštė

1x stačiakampis, magnetinės metalo plokštė /2 Automobilio dėklę Turėtojas yra tinkamos laikymo visi telefonai su pločio 4.8~7.4 cm. 360 laipsnių sukimosi, jūs galite lengvai gauti geriausią vaizdo kampo. Tinka daugeliui automobilių dėklę, lengva įdiegti. Anti-slydimo putų pagalvėlės apsaugoti jūsų telefoną nuo nulio. Prekės Būklė:100% Visiškai Nauja, Spalva:Juodas(Kaip Nuotraukose) Dimensijos:11.5x4.8x5.5cm(Vidut.) Gnybtų plotis:apie 5-8.5 cm Pakuotės Turinys: 1*Automobilinis CD Lizdo Laikiklį (Telefonas Nėra komplekte)

Modelio Numeris Mobiliųjų Telefonų Dėklai
Naudoti Automobilis
Magnetinis Taip
Įkroviklis No
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai