Magnetinio Automobilinis Telefono Laikiklis Stovėti MagSafe Įkroviklį, Metalo Oro Angos Laikiklis, Automobilinis GPS Mount Turėtojas Mobiliųjų Telefonų Priedai

€2.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi.

Magnetinio Automobilinis Telefono Laikiklis Stovėti MagSafe Įkroviklį, Metalo Oro Angos Laikiklis, Automobilinis GPS Mount Turėtojas Mobiliųjų Telefonų Priedai

Savybės:

1. Puikus Suderinamumas: oro ventiliacijos turėtojas yra skirta MagSafe Belaidis Kroviklis. Ji gali padėti prietaisui įkrauti iPhone 12, saugiai ir greitai važiuojant (atkreipkite dėmesį, kad tai yra tik įkroviklis, laikiklis, bet ne įkroviklio).

2. Įspūdingas Kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės ABS, tvirtos ir ilgaamžės.

3. Sukiojamomis Bazė: 360 laipsnių pasukti bazė šis įkroviklis, laikiklis gali būti įdiegta laisvai ir nuolat skirtingose padėtyse automobilio saugumui užtikrinti navigacijos ir vairavimas, todėl susitikimas įvairius poreikius.

4. Lengvas Montavimas: minkštas ir kietas silikono medžiaga nebus pažeisti prietaisą MagSafe Belaidis Kroviklis, ji yra stabili įrengimo ir lengva išmontuoti.

5. Universalus Suderinamumas: Tinka orlaidės iš įvairių modelių.

Specificatins:

Elemento Tipas: Oro Angos Įkroviklis, Laikiklis

Suderinami produktai: Suderinama Magsafe Belaidis Kroviklis

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Pakavimo Sąrašas:

1*Oro Angos Įkroviklis, Laikiklis (Ne Įeina Kroviklis)

Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Automobilis
Yra Garsiakalbis No
Parama Drop laivyba/didmeninės
Modelio Numeris Automobilinis Telefono Laikiklis
Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas Rondaful
Suderinamos Prekės Universalus
Įkroviklis Taip
Magnetinis No

Panašūs produktai