360 Laipsnių Metalo Piršto Žiedą Išmaniojo telefono Stovas Laikiklis Mobiliojo Telefono Laikiklis Stovėti "iPhone", "iPad" Huawei Visi Išmaniųjų Telefonų

€0.54

-18%

€0.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi.

Sveiki atvykę į Zhan Telefono Aksesuarų Parduotuvė,Tikiuosi, kad jūs galite mėgautis savo pirkinių .

Kokybės Užtikrinimas

Mes garantuojame, kad kiekvienas produktas, prieš siunta yra griežtai nustatytas, Jei viską, ką jūs turite blogą patirtį čia,prašome pranešti mums,mes padarysime viską, 100% kad problema būtų išspręsta. Dear klientas:Jei norite pirkti Kelis gabalus,prašome susisiekti su mumis ,mes suteiksime jums nuolaidos. Produkto detalę: pastaba:Pasirinkite "random turėtojas" klientas,ši Galimybė produktas ne šią nuorodą, produktų,tai Galimybė, mes atsiųsime skirtingų stilių, žiedas, stovas savininkas, prašome atkreipti dėmesį į tai, kai jūs pateikiate užsakymą,ačiū ))

Ačiū už jūsų supratimą ir kitų klausimų, nedvejodami leiskite man žinoti.

Pastaba: prašome perskaityti prieš tai, kad: 1, Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą. 2, Jei jums išplėsti pristatymo laikas, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti, mes suteikiame jums visas lėšas . 3. jei unluckly stiklas yra pertrauka, pls fotografuokite mums , mes atsiųsime jums naują ar grąžinsime jums pinigus. 4. Mielas drauge,jei turite kokių nors problemų, pls nedvejodami kreipkitės į mus, o ne taikyti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą! palaikom gerus verslo santykius. 5. Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą Tikiuosi, kad jūs turite nuostabią dieną!

Modelio Numeris VISI telefonų ir tablet PC
Funkcijos 2 telefono skambutis
Už "huawei" Už "Huawei" 30 Pro Mate20 Pro
Funkcija Išmaniojo Telefono Stovas
Už xiaomi Už Xiaomi mi 8 9 Redmi pastaba 7 Pro
Naudoti Piršto Žiedą Turėtojas
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone 4
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Magnetinis No
Medžiaga Metalo
Samsung "Samsung S10+ S9 9 Pastaba Galaxy
"IPhone" "IPhone" XS MAX XR X 8 7 6 6s Plus11
Įkroviklis No
Prekės Pavadinimas OUTMIX

Panašūs produktai