Daugkartinio Naudojimo Bičių Vaškas Maisto Produktams Laikyti Paslaptyje Nulio Atliekų Kabintis Sandwichs Įpakavimo Tvaraus Dubenėlį, Padengti Ekologinio Draugiškas Bičių Vaškas Maisto Apsiaustas

€2.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai.

Daugkartinio Naudojimo Bičių Vaškas Maisto Produktams Laikyti Paslaptyje Nulio Atliekų Kabintis Sandwichs Įpakavimo Tvaraus Dubenėlį, Padengti Ekologinio Draugiškas Bičių Vaškas Maisto Apsiaustas

Bičių vaškas, medvilnės wrap yra natūralus ir darnus alternatyva plastiko wrap kai išsaugoti į šaldytuvą.

Jei esate rimtas apie tai, kaip mažinti plastiko visoje visai šeimai tada bulk pack ten yra būdas eiti!

✅ SUKURTAS SU GAMTA OMENYJE: Mūsų vaškas wrap yra sukurtas iš 100% organinės medvilnės. Ranka, pagamintos iš aukščiausios kokybės derinys tvarios ekologinės bičių vaškas, sertifikuotų ekologiškų simondsijų aliejaus ir natūralaus medžio derva. Mūsų bitės wrap yra dvigubai vašku padengtas, todėl jie trukti iki 1 METŲ! Kai vaškas vilki ne, tiesiog leiskite mums žinoti ir mes jums parodysime, kaip papildyti juos.

PLAUNAMAS, DAUGKARTINIO NAUDOJIMO, & KOMPOSTUOTI

♻️ DAUGKARTINIO NAUDOJIMO IR LENGVA NAUDOTI! - Mūsų ekologiški vyniojimo lakštai yra paprasta naudoti ir sukurta, kad būtų patvarus & ilgalaikis! Tiesiog naudoti šiluma iš jūsų rankų sušvelninti wrap & pelėsių jį per kokį nors dubenėlį, konteinerių jar, arba skirtingų veislių maisto. Kai wrap atvėsina jis sukuria tvirtas antspaudas ir saugo savo maistą greitai ir lengvai. Kai baigsite, skalauti apsiaustas šaltu vandeniu su nedideliu kiekiu švelnaus muilo & leiskite jam išdžiūti. Po bičių vaškas apsiaustas yra sausas, jis yra pasirengęs už virtuvės saugojimo naudoti dar kartą!

Feature4 EKOLOGIŠKI, NATŪRALUS & BIOLOGIŠKAI INGREDIENTAI
Prekės Pavadinimas ExiuBro
Funkcija Tvari, Natūrali alternatyva plastiko wrap
Tipas galima skalbti bičių vaškas apsiaustas
Feature2 bičių vaškas užkandžiai krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Panaudota Susivynioti sūrio, vaisių, daržovių ir duonos,išlaikyti maistą šviežią
Modelio Numeris 1054
Feature3 Bičių Vaškas Maisto Produktų Laikymo Įpakavimo Kabintis Sumuštinis
Medžiaga Medvilnės,Bičių vaško,Dervos,vaškas, Simondsijų aliejaus
Feature1 virtuvės maisto produktams laikyti paslaptyje

Panašūs produktai