100vnt/daug Geros Kokybės Skaidraus Plastiko Maišą OPP Krepšiai Slapukas, Kepiniai, Saldainiai Celofano Maišą, Saran Wrap didmeninė lašas laivybos

€0.75

-35%

€1.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai.

Aprašymas

Medžiaga:OPP

Dydis:6*10 cm

Idealiai tinka rankų darbo sausainiai, saldainiai, konditerijos ar smulkių dovanų ir papuošalų

Pakuotėje: 1 x 100vnt krepšiai(Jokių Klijų) Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 0.1-0.5 cm skirtumai dėl rankinis matavimas. PASLAUGŲ, Visi užsakymai siunčiami iš Basilico-pica.lt sandėliuose per 24-48 valandas Visa Grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą Visiškai arba iš Dalies Grąžinimo,jei prekės nėra taip, kaip aprašyta PAKAVIMO IR SIUNTIMO GARANTIJA Patikrinti elementą prieš išsiunčiant ir bus išsiųsti jį iš karto. ATSILIEPIMAI 1.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingą 5 Žvaigždučių. 2.Jei manote, ne satisifed,prašome nedvejodami palikti neigiamą grįžtamąjį ryšį, pirmiausia,prašome susisiekti su mumis,mes užtikrinti, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Modelio Numeris Opp krepšys
Medžiaga OPP

Panašūs produktai