Nulis Atliekų Daugkartinio naudojimo Saugojimo Wrap Tvarios Ekologinės Sumuštinį ir Sūris Maisto Vyniojimo Popierius BPA & Plastiko Nemokamai bičių Vaškas Maisto Wrap

€2.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai.

Ekologiškos Daugkartinio naudojimo Maisto Apsiaustas Tvaraus Plastiko Nemokamai Maisto produktų Laikymo Ekologiškų bičių Vaškas Wrap Kabintis Wrap Pakeisti Sumuštinis

Bičių vaškas Maisto Wrap Dydis: S 7*8inch (17.5*20cm) M 10*11inch (25*27.5 cm) L 13*14inch (33*35cm) 3pcs už 1pack ( S+M+L )

Išorinės pakuotės bičių vaškas yra vežamos atsitiktinai.

Nešvaistyk pinigų ant vienkartinio naudojimo aliuminio ir plastiko antklodės. Bičių vaškas maisto wrap gali būti pakartotinai per metus. Bičių vaškas maisto apsiaustas yra nuostabi alternatyva plastiko wrap/Saran wrap ir plastiko baggies. Skirtingai nuo plastikinių apsiaustas, kad šiuo metu belikę mūsų planetai, jos yra 100% biologiškai, todėl, kai jūs maxed juos, jūs galite tiesiog išmesti juos į savo komposto krūvą arba sodas. Bičių vaškas wrap yra pagamintas iš Ekologiškų bičių Vaškas, Simondsijų aliejus, Medvilnės ir Medžio Derva. Visi yra ekologiški, biologiškai ir tvaraus ingredientų.Šių bičių vaškas apsiaustas yra medvilnės, kad buvo panardinamas į išaugintos bičių vaškas. Jau nekalbant, simondsijų aliejus, Pušų derva naudojama, jos kvapas gaivus ir nuostabi. Daug labiau patrauklūs nei pramonės, chemijos kvapas ritinėlis, polietileno plėvele. BPA NEMOKAMAI, BE CHEMIKALŲ, SAUGUS JŪSŲ ŠEIMAI. Bičių vaškas Maisto Wrap galite trunka 120-150 naudoja bei ekologišku bičių vaško ir dervos daro tai labai tvirtas ir atsparus fraying. Tiesiog nuplaukite šaltu vandeniu ir palikite išdžiūti. Naudoti ekologišką muilą. Bičių vaškas wrap negali būti microwaved arba išplauti karštu vandeniu. Bičių vaškas ištirps aukštos temperatūros transporto ,prašome įdėti juos į savo šaldiklio ,ir tik tada nuplaukite juos šaltu vandeniu ,jie bus grįžti prie normalaus. Nėra Jokių Klijų viduje ,ir mes naudojame tik bičių vaško ,dervos,vaškas, simondsijų aliejaus, kad ji ,mes turime FDA Sertifikatas .

Panaudota Susivynioti sūrio, vaisių, daržovių ir duonos
prekės kodas 1257
Medžiaga Medvilnės,Bičių vaško,Dervos,vaškas, Simondsijų aliejaus
dydis 7*8,10*11,13*14inch
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Tvari, Natūrali alternatyva plastiko wrap
Modelio Numeris 1257

Panašūs produktai