Stabdžių Dūmai, Anglies Dulkėms Kvėpuojantis Akių Dviračių Vyrų, Moterų Sporto Prakaito Lankelis Paleisti Teniso Sporto Lankelis Lauko Sporto

€1.46

-61%

€3.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Suaugusieji Skalbti Daugkartinių Veido Apdangalai, Su Filtro Ir Nuimamas Akių Skydas

Mūsų respiratorius galvos apdangalai yra skirta patogiai apsauga nuo dulkių, žiedadulkių,dūmų, bendras ore dirgiklių, ir ne aliejaus pagrindu dalelių. Jis padės jums kvėpuoti švaresnę, sveikesnę.

Skirtingai nei anksčiau sukurta sutemų headwears (daugiausia 95% headwears), Mūsų dulkių apdangalai, įgyvendina projekto užkirsti kelią taršai, galvos apdangalai nuo slydimo išjungti

Mūsų kovos su tarša galvos apdangalai, pagaminti namų tobulinimo projektus: kaip dažai apdangalai, (ne aliejaus pagrindo), galvos apdangalai, valymo, staliaus darbai, žolės pjovimas ir kt.

Taip pat jį galima naudoti ir kaip galvos apdangalai filtruoti alergiją sukeliančių žiedadulkių ir kaip apdangalai, dėl gripo. Mūsų klientai naudoja veido apdangalai, veikia ir dviračių. Panašus į aukštį - Ji taip pat gali padėti jūsų plaučių talpa mokymo mėgdžiodami didelio aukščio/žemo deguonies lygio sąlygomis.

Pagamintas Minkštos Medvilnės, lengvos medžiagos, minkštos tekstūros, greitai džiūsta, orui ir patogūs dėvėti. Bendras dydis, tampri ir reguliuojamas dirželis tinka dauguma žmonių, vienas dydis tinka visiems.

Mūsų galvos apdangalai atskyrimo 98% dulkių, cheminių medžiagų, sveikatai žalingų dalelių, dujų, žiedadulkių, dūmų ir garų. Su apsauga nuo dulkių apdangalai, gali būti naudojamas anti-dulkių, kovos su transporto priemonių išmetamųjų teršalų, anti-žiedadulkių alergijos, stabdžių KD2.5 ir migla dieną apsaugą. Jis tinka važiavimas dviračiu, bėgimas, slidinėjimas, žygiai, slidinėjimas, medienos apdirbimo ir kitų veiklos lauke. Siekiant maksimaliai padidinti efektyvumą, galvos apdangalai, turi būti sandariai uždarytos tinkamai, aplink nosį ir burną, todėl, kad visi įkvėpti oro, gali praeiti per filtrą.

Galvos apdangalai medžiaga: Medvilnė

Unikalus dizainas, dvigubo sluoksnio apsauga: akių apsauga dalis yra nuimama, kurie gali būti naudojami kaip įprastas apsauga. Akių shield yra apsauginė plėvelė, prašome nuplėšti prieš naudojimą

Pakuotės Turinys:

1PC galvos apdangalai+2VNT Filtrai

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės Mišinys
Sportas Tipas Dviračių sportas
Spalva Daugiaspalvis

Panašūs produktai