PINKFLASH Makiažas Lūpų Blizgesio, Drėkina Blizgesį Mirguliavimas lūpų dažų atsparumas Vandeniui Ilgalaikį Lūpų Glazūra Lūpų Priežiūros 11 Spalvų TSLM1

€0.42

-42%

€0.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės!

Ji atneša ilgai išliekantis drėkinamasis poveikis galėtų sausų lūpų. Po naudojimo, lūpų yra apkūnus. Ne lipni formulė suteikia jūsų lūpoms lengvas ir minkštas. Puikiai tinka dėvėti atskirai arba sluoksniuotos daugiau nei lūpų dažai, skirti paryškinti lūpų pareiškimą.

3 skaidri spalva: sudėtyje yra kokosų aliejaus, yra super drėkinamasis poveikis, ir suteikia blizgesį galėtų sausų lūpų,unikalus silikoninis šepetėlis galva bus ne pagaminti dažai po perdanga.

2 colores su bauda kibirkščiuojantis pearl: silpną mirguliavimas daro jūsų lūpos atrodo unikalus ir seksualus, ir ne grūdėta blizgučiai daro, kad jūsų lūpos jaustųsi patogiai.

6 veidrodis lip glosses įvairių spalvų suteikti naują išvaizdą jūsų makiažas,Širdies formos tuščiaviduris, flocking teptuku galvos duoda jums puikią spalvą.

Lengva naudoti, su unikaliu spalvas ir ryškumą, įvairių naudojimas turi skirtingą poveikį, pasirinkti skirtingas spalvas skirtingomis progomis, siekiant parodyti skirtingų savarankiškai.

Apdaila: Mirguliavimas-nemokamai | Mirguliavimas Blizgus

#C01 upės (aišku,)

#S01 fireflies (aišku, su goldleaf)

#S02 šmėžavimas (aišku, koralų, aukso&pink sparkle)

#S03 kelionę (persikas su aukso mirguliavimas)

#S04 vertigo (šilta oranžinė su aukso mirguliavimas)

#G01 žiedlapis (nude peach)

#G02 prieglauda (nuogas rose)

#G03 myliu kalbėti (ryškios koralų raudona)

#G04 "eureka" (berry pink)

#G05 steppin (cinamonas nuogas)

#G06 pieno arbata (nude beige brown)

Kaip naudoti:

Jį naudoti kaip Lūpų Gruntas: Prep lūpų su juo už geriausią long-stay drėgnas ir minkštas sklandžiai lūpų gruntas prieš sluoksniu ant savo mėgstamus lūpų produkto.Jį naudoti kaip Lūpų Blizgesys: Nešioti vien dėl pliko lūpų ar daugiau sluoksniu, tai topcoat po jūsų lūpų produkto momentinių pilnesnis rasotas blizgus lūpų išvaizdą.Naudoti įmontuotą lūpų teptuku galvos tiksliau programą. Nektaras, pavyzdžiui, tekstūros labiausiai minkštas ir sklandžiai.

Techniniai duomenys:

Naudos:

· Aukštos Shine & Mirguliavimas Blizgus ,Momentinių Nekaunīgi ,Spalvos Trunka,Raukšlių Išnyks

· Patogus ,Bučinys, Pavyzdžiui, Medvilnės Saldainiai Minkštas ir Gaivus Jaustis

· Sudėtyje yra kokosų aliejaus, kad pilnai drėkina lūpas ir pareikšti blizgesys, lūpų

Pakuotė:

1*lūpų blizgesys

Komponentas -
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Pažymėjimo Numeris -
NET WT -
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris -
Naudos Drėkintuvai
Parama Dropship/Didmeninės
Kiekis -
dydis Full Size

Panašūs produktai