Skaitmeninis Optinis Bendraašius Signalas Analoginis Garso Keitiklis Adapteris RCA Skaitmeninio Į Analoginį Garso Keitiklis

€2.30

-19%

€2.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Skaitmeninis Optinis Bendraašius Signalas Analoginis Garso Keitiklis Adapteris RCA Skaitmeninio Į Analoginį Garso Keitiklis Savybės: Konvertuoja Bendraašis arba Toslink skaitmeninio garso signalus į analoginius L/R audio Palaiko ėmimo sparta 32, 44.1, 48 ir 96 KHz 24 bitų S/PDIF gaunamus bitų srautą į kairę ir į dešinę kanalų Lengva įdiegti ir paprasta naudoti, Suteikia elektromagnetinis triukšmas-nemokamai perdavimo Skaitmeninės Toslink/Optinis SPDIF RCA Garso Keitiklis leidžia jums konvertuoti 2-channel Digital Coaxial arba Toslink/Optinis SPDIF signalo į RCA analog stereo garsas. Puikiai tinka namuose ir profesionalioje garso programos, tai SPDIF RCA audio converter taupo išlaidas atnaujinti įranga suderinama jungtis, ir siūlo atskiras Skaitmeninis Koaksialinis ir Toslink įėjimus dual-function " pakeitimo. Nedidelis formos koeficientas dizainas leidžia tinka montuoti į beveik bet kurioje vietoje, nepriklausomai nuo vietos stokos, o dar suteikti lossless garso signalą. Be to, skaitmeninis koaksialinis arba Toslink RCA konverteris palaiko plug-and-play įdiegimas, sutaupyti laiko ir vargo. Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS Spalva: juodas Dydis: 72*55*20mm Įvesties Jungtis : 1 - Skaitmeniniai Koaksialinis Audio (RCA) Moterų Išėjimo Jungtis :1 - Stereo Garso (2 x RCA) Moterų Audio Specifikacijos:2 kanalai (stereo) pritarė ėminių Ėmimo dažnis:32,44.1,48, o 96KHz darbinė Temperatūra:nuo 0° iki 70° Veikimo Drėgmė:nuo 10% iki 85% RH (be kondensacijos) Sandėliavimo Temperatūra: nuo -10° c iki +80° c Saugojimo Drėgmė: 5% iki 90%} RH (be kondensacijos) Išorinis Maitinimo šaltinis:5V DC @1A galingumas:0.5 W(Maks.) Konverteris Padalinys Cert:FCC.CE, RoHS Maitinimo Cert:FCC.CE, RoHS KINTAMOSIOS srovės Maitinimo Adapteris:JAV,ES,UK,AU Standartas ir t. t Pakuotė: 1 x Garso Keitiklis 1 x optinio Pluošto kabelis, 1 x Maitinimo linijos Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3cm priemonė klaida. 2. Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Sertifikavimo NĖRA
Jungtis B RCA
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas
Modelio Numeris Garso keitiklis
Prašymas Kita
Prekės Pavadinimas ONLENY
Lytis Male-Male
Jungtis A RCA

Panašūs produktai