3D Dalis Metalo Stabdžių Disko Modelis Kūrybos Automobilį Auto Keychain Pulteliais paketų prižiūrėtojų raktinę Dovana LI

€2.39

-50%

€4.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Produkto pavadinimas: Automobilių modifikuotų stabdžių diskas metalo klavišą foder

[Medžiaga]: Cinko Lydinio & nbsp;

[dydis]: 35*30*7 mm, bendras ilgis apie 95mm

[svoris]: apie 27 G

[pakavimo]: skaidri OPP Maišai supakuoti atskirai Klientų aptarnavimas (c)

1, Apie vertinimo

1. Užbaigus sandorį, jūs turite padaryti visą vertinimą parduotuvė, mes teikiame didelę svarbą savo vertinimą, ir stengtis gauti savo pagirti.

2. paklausti, klientai ir draugai pateikti objektyvų vertinimą, apsipirkimas, ne pagal savo nuotaiką, tuo bus į mūsų parduotuvę, kad vidurio įvertinimo, blogo įvertinimo, vykdant prekybos arba gavęs prekes, pirmiausia turi susisiekti su mumis telefonu arba Wangwang, mes bus būti tinkamai išspręsta, prašome pateikti savo vertinimą po to, kai sprendimas, ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

3. jei yra bet kokia nepasitenkinimą gautų prekių, ir nėra jokio tikslo susisiekti krautuvininkas spręsti, teikti, vertinimo, blogas vertinimas yra vertinamos kaip kenkėjiškos vertinimą, mūsų parduotuvė bus ryžtingai skundžiasi iki galo, kad išlaikytų savo teises ir nuotraukos, dėkojame už supratimą.

2. Dėl Spalvų Skirtumas:

Visi mūsų produktai yra natūra fotografavimo, fotoelektros neturi sužinoti tuo pačiu metu, spalva prekėms yra skirtingi, todėl negalima paneigti, kad po to, kai gaunate prekes, objekto spalvos ir nuotrauka yra šiek tiek nukrypimų, LCD ekranas yra didesnis už įprasto ekrano ryškumą.

[Įvadas, naudojimo ir techninės priežiūros keychains]

Key chain, taip pat žinomas kaip key chain, raktų žiedas, raktas, grandinės, raktas kablys ir t. t. Medžiaga, padaryti raktų grandinės yra metalo, odos, plastiko, medžio ir kt. Tai yra prabangus, mažas ir nepastovus formos. Tai yra kasdienis dalykas, kad žmonės nešiotis su savimi kiekvieną dieną. Pagrindinės grandinės yra savotiškas papuošalas kabo ant raktų žiedas. Pasirinkite klavišą, kad atitiktų jūsų mėgstamiausia key chain gali ne tik atspindėti jūsų asmens nuotaiką ir asmenybę, bet taip pat parodyti savo skonį ir atneš jums džiaugsmingą nuotaiką. Pagrindinės grandinės yra įvairių formų, pavyzdžiui, animacinių filmų modeliavimas, prekės ženklą, modeliavimo, imitavimo modelį ir t.t. Medžiagos, paprastai vario, aliuminio, gumos, plastmasės ir kt. dabar, pagrindinis antirust elementai yra nikelio danga ar rodis ant paviršiaus cinko lydinio. Key chain tapo tarsi dovana.

Lydiniai:

Dauguma jų yra electroplated su cinko lydinio nikelio ir aukso, kurie neblunka įprastai naudojant.

Auksas naudoti kaip toli, kaip įmanoma laikyti atokiai nuo rūgščių-šarmų aplinką, priešingu atveju, ji yra lengvai sukelti spalvos.

Cortique:

Venkite aštrių objektų nulio, jei yra žievės apsaugos aliejus gali būti taikoma tinkamai.

Produkto Svoris 27 gramai
Kategorijos raktų pakabukas
Prekės Svoris 27g
Elemento Ilgio 3.5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos. Kirsite
Pakavimas Nepriklausoma pakuotė
Medžiagos Tipas cinko Lydinys
Tinka dovanų duoti kartų Reklamos
Stilius. Bendra vyrų ir moterų
Elemento Plotis 3.0cm
Spalva Raudona, juoda, mėlyna, žalia, oranžinė ir geltona
Patentų tipas Dizaino patentai
Modeliavimas Stabdžių Diskas
Gaminio Dydis 35*30*7 MM
Prekės Skersmuo 7cm
Klasifikavimas, pagrindiniai priedai Keychain
Šaltinis patentai Taip
Medžiaga pakabukas Metalo
Kilpos ilgis 95mm

Panašūs produktai