Natūralus Kanapių Kūno Kremas Kaklo Skausmas Balzamas Tepalas Skausmo Atleisti Musle Arthrit Paramos Kanapių Kremas Sumažinti Nerimo Kūno Priežiūra

€2.62

-31%

€3.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Natūralus Kanapių Kūno Kremas Kaklo Skausmas Balzamas Tepalas Skausmo Atleisti Musle Arthrit Paramos Kanapių Kremas Sumažinti Nerimo Kūno Priežiūra

Funkcijos: 1. Galingas kanapių kremas: Kanapių kremas ekstraktas gali sumažinti sąnarių patinimas ir jautrią odą. Sumažinti kaklo, sėdmenų, pečių, raumenų, sąnarių, alkūnės, nugaros nervai.

2. Pagamintas iš ekologiško kanapių sėklų. Prašome būti tikri, kad nėra jokių cheminių toksinų arba žemės ūkio produktai.

3. Neriebų, lengvas formulė, Mūsų neriebų kanapių kremas suteikia kai kurie sklandžiai blizgesį paliko kanapių kremas ir raumenų trinties.

4. Efektyvus kanapių kremas: Mūsų kanapių kremas yra ypatingas ilgalaikė formulė, siekiant padėti jums geriau jaučiasi ir atleidžiamas metu dieną ir naktį. Jis sugeria greitai ir ne neplautas.

5. Tiek 2 sveiką riebalų rūgštys turi drėkinamųjų savybių, padeda išlaikyti odą sveiką!

Pakavimo Sąrašas:

Natūralus Kanapių Veido Kremas*1

Kvepalų NĖRA
Funkcija Kita
Modelio Numeris Kanapių Kremas
NET WT Kita
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Komponentas Kanapių aliejaus ekstraktas
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Pažymėjimo Numeris 20201010

Panašūs produktai