DisplayPort Cable 144Hz Display Port Kabelis 1.2 4K 60Hz HD 3D HDTV vaizdo plokštė Projektorius DisplayPort į DisplayPort Cable

€3.87

-30%

€5.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

1.Palaiko DP versija 1.2 , DisplayPort į DisplayPort Kabelis yra gera vaizdo transliacijos, ar azartinių lošimų. 2.Armatūros Spartus -- Liejimo viena technologija efektyviai apsaugo krekingo. 3.Kelis ekranavimas, 24K auksu jungtys, 28 AWG konservų vario. 4.Patikima, be trukdžių duomenų perdavimo. 5."Full HD" 4K@60Hz/2K@144Hz -- Aptemptas ir saugų ryšį, plug & play, be jokio vargo. 6.Ši VB VB Kabelis palaiko 3D, 4K Ultra HD " (3840x2160@60Hz), 1080P Full HD ir nepriekaištinga garso pass-thru už nesuspaustų skaitmeninio garso kanalai. 7.Platus Suderinamumas -- Tiesiogiai prijungti DisplayPort-įrengta stalinis/nešiojamas HDTV, monitorius, ekranas, žaidimų grafikos plokštę su "DisplayPort" crystal clear garso ir aukštos raiškos vaizdo. 8. Jauskitės laisvai Susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, mes teikiame efektyviai ir lengvai pasiekti klientų aptarnavimo išspręsti jūsų problemą per 24 valandas.

Prekės Pavadinimas ANNNWZZD
Prašymas Stiprintuvas
Pakavimas Maišelis
Ekranas Nerijos
Jungtis B Displayport(DP)
2 rezoliucija 1-3M
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris YJ-DP
3 funkcija Displayport kabelis, HDTV
Išorinis Skersmuo 5.0
Jungtis A Displayport(DP)
Funkcija 5 displayport cable
Pakuotė Taip
Versija DisplayPort 1.2
Funkcija 1 display port
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Male-Male
Funkcija NĖRA
Ilgis 1M 2M 3M
2 funkcija DP Kabelis, HDTV Projektoriaus Ekranas
Tipas displayport cable
Funkcija 6 displayport į displayport cable
Rezoliucija 4K*2K
4 funkcija Audio Video Kabelis

Panašūs produktai