Egzotiškas Priedai Silikono Analinis Butt Plug Nuimamas Brangakmenis Apdailos Pradedantiesiems Prostatos Massager Išangę Plug Kulka Vibratoriai S-L

€1.93

-10%

€2.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Suaugusiųjų Dienoraštis Silikono Analinis Kaištis Makšties Dildo Vibratorius, Sekso Žaislai Moters Prostatos Massager Kulka Vibrador Butt Plug Vyrų Gėjų Medžiaga : Silikonas + ABS Analinis kaištis dydis : S / M / L Vibratorius dydis : 1.8 * 9 cm Vibratorius dažnis : 10 greitis Yra : Analinis kaištis ar analinis vibratorius nustatyti pagal jūsų pasirinkti Paketą : Diskretiškas paketas, apsaugoti jūsų privatumą Funkcija : Analiniai kaiščiai išjungti minkšto silikono, sklandžiai liesti, patogų ir saugų. Atsparus vandeniui, šviečia papuošalai gali būti pakeista laisvės. Trys dydis kištukai tinka tiek pradedantiesiems ir pažengusiems žaidėjas. 10 Greičio vibratorius, galingas, bet tyliai išlaikyti privatumą. Mini dydžio įdėti į kišenę mėgautis bet kur. Įvairių rūšių derinys pasirinkti.

Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas CDJLFH
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris Sekso Žaislai Moters Vyras Gėjų Poros bdsm bondage nustatyti Apribojimai
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Aksesuarų Rinkinys

Panašūs produktai