Didelis Siurprizas, Joga Viršūnes Moterų Antblauzdžiai Aukštis Juosmens Elastinga Fitneso Kelnės Liemenėlės Jumpsuit Pasisekė Maišeliai, Dovanų S-XL Siųsti Atsitiktinai

€2.42

-9%

€2.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Pastaba :

Kas yra Laimingas maišą? 1. tai yra staigmena maišą, kai ji yra mažesnė nei įprasta kaina. 2. Produkto stiliaus šis ryšys yra atsitiktinis . Nepriimkite pasirinkti modelį.Jums tik gali pasirinkti dydį . Arba pasakykite mums savo aukščio ir savo svorį. rasime tinkamą dydį ir jį išsiųsti. 3.Šis ryšys yra vienas iš atsitiktinių produktą mūsų Prekės sportiniai drabužiai. 4.Mes garantuojame, siųsti aukštos kokybės produktus . Jeigu turite kokių nors kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis laiku . 5.Šią nuorodą į produktą, yra beveik jokio pelno . mes nepriima neigiamų atsiliepimų . Jei jums nereikia susisiekti su mumis ir pateikti mums neigiamų atsiliepimų tiesiogiai . Mes nebegalės bendradarbiauti su jumis .

Atsitiktinai

Funkcija Šilumos
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Medžiaga Spandex
Sportas Tipas Joga
Prekės Pavadinimas LA a L'AISE MONDE
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai