Universalus Mobiliojo Telefono Laikiklis Piršto Stovėti Oro Angos Mount Stovas Laikiklis TISKE Parama "iPhone" 7 6s Automobilinis Telefono Laikiklis

€1.06

-40%

€1.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, mobiliojo telefono laikiklis, stovas, Telefono Laikiklis.

Universalus Mobiliojo Telefono Laikiklis Piršto Stovėti Oro Angos Mount Stovas Laikiklis TISKE Parama "iPhone" 7 6s 5 5s Automobilinis Telefono Laikiklis

Madingas Dizainas 2017 M. Nauji Išleisti 3-in-1 Kolonėlė Multi Band , prieinama įvairių nuostabių spalvų ir stilių, kad tiktų jūsų nuotaikos. Multi-Funcional Juostos Pagamintos iš Ekologiškų PC(Polikarbonato),TPU Medžiagos ir re-lipni 3M lipdukas. 0.17 colių ultra slim ir 0.3 oz lengvas butas ant stalo ir lengvai slysta į kišenę. Anti-slydimo Telefonas su šlapia Danga -- Naudoti vieną pirštą laikyti didelio dydžio telefonų, tokių kaip "iPhone" 6plus "Samsung" Note5 ir kt. Nykščiu gali pasiekti daugiau dėmės ant jūsų telefono ekraną su mažiau jėgų. Nešiojamų Telefono Stovas -- Ji gali būti naudojama kaip atrama visi mobilieji telefonai ir tablečių. Atleiskite savo rankas patinka žiūrėti filmus ar naršyti internete ant stalo. Automobilių Oro Angos Mount -- Naujoviškas ir praktinis automobilio ventiliacijos mount gauti savo rankas nemokamai, kai jums naudoti GPS. Gražių Spalvų Jums Geros Nuotaikos! Mes tikrai sutelkti dėmesį į savo geriausią pirkinių patirties! Kryptis Naudoti: Nuvalykite paviršių, kur jūs klijuoti. Prašome nulupkite skaidrus lipdukas . Patvirtinti juosta, push-up kryptimi - Klijuoti ant jūsų prietaiso (patarti vidurį apačioje dalis) ir stumti iki kelių naudojimas! Mes yra aukštos kokybės ekologiškas silikono medžiaga , skiriasi nuo bendrojo produkto, prašome atidžiai identifikuoti.

Suderinami telefonai

IPhone 7 / 7plus / 6 / 6s / 6s plius / 6plus / 5 / 5s / 4 / 4s, Samsung Galaxy S7 / S6 / S6 Krašto , Samsung Galaxy S5 , S4 , S3 , S2 , Galaxy Note 2 , 3 X iaomi redmi 4X M3 / M2 / MX5 Pro / M2 Pastaba / Pro 6 / 3 Pastaba / 4 Pastaba / Mix / Pastaba 5s Už "Huawei" P9 / P9 Plius / P8 / P8 Max / Mate 7 / Ascend P6 / Ascend P7/ Ascend P8, jei jūsų telefone nėra ankstesniais forma , pls, įsitikinkite, Kad jūsų telefono atgal paviršius yra lygus , jei telefono atgal paviršius yra lygus , jis gali dirbti savo telefoną. Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Prekybos Vadovas

Apie laivybos:

1.Kad , laivų paprastu oro paštu

2.Kad > 5$ , išsiųsti registruotu oro paštu 3.Kiekis > 100vnt , prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaidą. Atsiliepimai , Pls duoti 5 žvaigždučių , Tai yra labai svarbu mums. JEI turite bet kokių klausimų , Pls susisiekti su mumis.

Pastaba:

1. Priedu TIK, mobilusis telefonas nėra įtrauktas.

2. Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Prekės Pavadinimas jakcom
Funkcija Paramos mobiliojo ryšio telefono / išjungti telefono rudenį / Tinka magnetinio laikiklio
Yra Garsiakalbis No
Naudoti Piršto Žiedą Turėtojas
Suderinama Modelis 2 "Samsung S8, S7 Krašto Pastaba 7 8 Pastaba J7 J6 J4 J5 J3 Skyrius S5 S6
Spalvos 8 Spalvas Galima Xiaomi Redmi 4x
Stilius Prabanga multi-funkcija piršto žiedą turėtojas
Suderinamos Prekės Universalus
Suderinama Modelis 3 "Huawei" P9 P10 Garbę 9 Xiaomi redmi 4X 4 Pastaba
Įkroviklis No
Magnetinis No
Modelio Numeris Universalus Mobiliojo Telefono Stovas Piršto Žiedas, Stovas Laikiklis
Kaip Naudoti Klijuoti ant telefono nugarėlės
Condtion 100% Originalios Ir Naujos
Suderinama Modelis 1 "IPhone" 7 6 6 s Plius Mobilusis telefonas / iPad / iPod / tablet PC
Kokybė Aukštos Kokybės "iPhone" 7 6 6s Plius
Medžiaga ABS

Panašūs produktai