Universalus Automobilinis Telefono Laikiklis, Galinio vaizdo Veidrodėlio tvirtinimo Stovas Turėti Reguliuojamas Mobiliojo Telefono GPS Ekranas Laikiklis Priedai

€2.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi.

* Šis lopšys leidžia jums klipas jūsų mobilųjį telefoną ar GPS ant galinio veidrodėlio. * Su reguliuojamu pusėje griebtuvai, kad tilptų jūsų telefono dydžio. * 360 laipsnių pasukimas, lengva koregavimas, siekiant optimalaus žiūrėjimo. * Tinka: mobile telefonas / PDA / MP3 / MP4 prietaisai, kurių plotis tarp 2.17-3.35 į(55-80mm). * Lengva įdiegti, nereikia jokių įrankių. * Spalva: Juoda(kaip nuotraukose)

VEŽIMAS

1. Kurjerių skaičius bus atnaujinta per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo . Ir tai gali būti dar vienas dienas internete stebėjimą . Prašome palaukti.

2. Mes gali keisti logistikos režimą pasirinkti greičiau už jus.

3. Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: https://www.17track.net/en . Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei jūsų paketas yra nenormali.

4. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

SUSISIEKITE SU MUMIS

1. Jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai per Basilico-pica.lt.

2. E-mail/Facebook: Twitter: @VARON20062596

ATSILIEPIMAI

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus. Jei jus tenkina prekė jums užsisakyti, prašome palikti teigiamą atsiliepimą. Dėkojame už jūsų pripažinimo.

2. Jei esate nepatenkintas prekės gavote, prašome susisiekti su mumis. AČIŪ U.

Yra Garsiakalbis No
Įkroviklis No
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Modelio Numeris R-11
Spalva Juoda
Prekės Pavadinimas REXLIS
Magnetinis No
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Automobilis

Panašūs produktai