Helovinas Apdailos Siaubo Rekvizitai Kabinti Dvasios Lavonas 3m Mantijos Creepy Skeletas Baras Namų, Sodo Dekoro Halloween Party Prekes

€3.13

-29%

€4.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Kaukolė durų kabo

dydis:3.3 m*1.7 m

Medžiaga: PVC + audinys

spalva:balta,juoda,oranžinė

proga:helovinas šalis apdaila,

Savybės:

1. Išsamus kaukolė veido su šydu sukuria bauginančią atmosferą. Siaubo žaidimas kabinti Helovinas rekvizitai yra puikus. Ji gali būti naudojama papuošti Halloween šalys, haunted namai ar kiemuose, pritraukti dėmesį svečių, kaimynų ir praeivių. Ji bus prisiminti jums siaubingai kiekvieną Helovinas sezoną.

2. Pakabinti jį su virve, kuri gali sutaupyti laiko ir energijos, lengvai papuošti, ir pateikti visiems, pajusti atmosferą malonumo ir plaukų augimą iš karto.

3. Audinys yra poliesterio pluošto, vandeniui, atsparumas oro sąlygoms ir cheminio atsparumo savybės. Patvarus. Įtraukti juos į keistus apdailos kolekcija jūsų namuose ar biure.

4. Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, tvirtas, atsparus cheminės korozijos, ir jokio kvapo. Patvarus Helovinas kabinti apdaila gali būti pakartotinai antrus metus sutaupyti apdailos išlaidas.

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, gali būti šiek tiek klaidų dydį.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medžiaga
Prekės Pavadinimas O-ŠIRDIES
Modelis Veidas
Modelio Numeris Helovinas Apdailos
Proga HELOVINAS

Panašūs produktai