Balionų Arkos Rinkinys Šalis Dekoro Priedai Gimtadienio, Vestuvių Baby Shower Fone Dekoro Kalėdų Vakarėlį Balionų Girliandą Rinkinys

€1.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Balionų Arkos Rinkinys Šalis Dekoro Priedai Gimtadienio, Vestuvių Baby Shower Fone Dekoro Kalėdų Vakarėlį Balionų Girliandą Rinkinys

Taikoma:

Geras balionas įrankis, nustatyta, kad balionų arkos, balionų girliandą, širdis ar bet kokios formos, kaip jums patinka, tai tinka įvairių šalių, pavyzdžiui vestuvės, gimtadienis, nuotakos dušas, baby shower, jubiliejus ir t.t.

Kaip naudoti balionų juostelės:

Vieną skylę balionų juostelės:

Išpūsti savo balionai ir kaklaraištis mazgas, tada įdėti balionas mazgas per juostelės skyles, sukurti savo balionu girlianda.

Du kartus skylę balionų juostelės:

Išpūsti savo balionai ir kaklaraištis mazgas, tada įdėti balionas mazgas per didelę skylę į mažą skylę, tai bus surengti oro balionų vietoje.

NAUDOJIMO PROGA - Puiki šalis, vestuvių, gimtadienio, kūdikio dušas, gradacija sezoną ir jokių specialių veikla. Come on! Leiskite surengti nepamirštamą vakarėlį.

Produkto Savybės:

●Klasifikacija: Ballon Įrašą

●Medžiaga: Plastikas

●Formos Stilius: Nereguliarus

●Ilgis: 5 metrai

●Skylių skaičius:

●Ištisus apie 400 skyles

●Nereguliarus apie 100 skyles

●Spalva: skaidri

●Pakete yra:1 Ritinėlis Balionas Grandinės Jungtis

Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 5 metrai
useage Vaikų Gimtadienio Balionas Arch Vestuvių dekoravimas vištų naktį šalis
Spalva Skaidrus
Pakuotėje Yra 1 Roll Balionas Grandinės Jungtis

Panašūs produktai