1 Kiemas Aukso Bling Rombinių Akių Kalnų Krištolas Apvynioti Kaspinu Roll Vestuvių Nuotakos Gimtadienio Namų Pyragas Apdaila

€0.50

-25%

€0.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Paketų Sąrašo:

1yard kalnų krištolas juostelės

spalva:aukso

ilgis:1yard

plotis:Vieną Ritinio Dydis:Apie 4-5mm / 0.15 - 0,19 colio

Paslaugos 1.Jei yra kokių nors problemų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirma, ir mes galime derėtis dėl ji. Mes stengiamės ją išspręsti tinkamai. Jei jūs tikrai nenoriu, nenoriu, prašome juos siųsti atgal į mus per 7 dienas, ir jums turėtų būti grąžinti laivybos kaina. Po to, kai mes gavome grąžinti prekes, mes suteikiame savo visa grąžinamoji išmoka. 2.jūs galite susisiekti su mumis bu trademanger arba palikti mums pranešimą arba rašykite mums, mes jums atsakymą jums per 24 valandas, ir per 36 valandas savaitgalis.mūsų darbo laikas: ESU 8:30~PM 22:00 (Pekino laiku) Išsiųsti & Grąžinti, Jei turite kokių nors klausimų apie produktus ir užsakymus, nereikia atidaryti ginčų lengvai, jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą, mes spręsti kuo greičiau, ir suteiks jums priimtino sprendimo. Atsiliepimų Jums pasitenkinimo ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei esate saticfied su mūsų daiktų ir paslaugų.

Prekės Pavadinimas Šiek TIEK.SKRISTI
Spalva Auksas
Modelis Vientisos Spalvos
Proga Motinos Diena
Medžiaga rombinių akių
1 Rombinių Akių Kalnų Krištolas Wrap
3 Vestuves Apdaila
Modelio Numeris G84
2 Kalnų Krištolas Apvynioti Kaspinu

Panašūs produktai