Ortopedijos Guz Korektorius Didelis ToeBone Tiesinti Korekcija Guz Įtvaras Hallux Valgus Paramos Paramos Trinkelėmis Pėdų Priežiūros Raštas

€2.77

-20%

€3.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Ortopedijos Guz Korektorius Didelis ToeBone Tiesinti Korekcija Guz Įtvaras Hallux Valgus Paramos Paramos Trinkelėmis Pėdų Priežiūros Raštas Savybės: 1.Apsaugo ir palaiko kojų: suteikti apsaugą ir paramą, bunion įtvaras naudoja integruotą aliuminio petnešomis tiekti pastovios, švelnus spaudimas didįjį pirštą reorganizuoti jį ir sulėtinti progresavimą ar formavimas bunions. 2.Sumažina guz skausmas: mažina diskomfortą ir skausmą, kurį sukelia bunions, hallux valgus ir lenkti kojų pirštus. taip pat mažina spaudimą, uždegimą visiškai guz skausmo. 3.Lengvas ir kvėpuojantis: lengvas ir kvėpuojantis, bunion įtvaras yra pagamintas su kilpiniai audiniai medžiaga patogiai visą dieną ir net naktį. Specifikacijos: Tipas: Guz Įtvaras Medžiaga: Poliesteris Dydis: 10*8*5cm Kiekis: 1pcs Pakuotė: 1pcs* Guz Įtvaras(tinka tiek kairės ir dešinės kojos), Kas yra bunions? Bendros guz yra lokalizuota zonos plėtros arba išskiriama vidinė dalis bendros bazės didįjį pirštą. Išsiplėtusios bendrą bazę didįjį pirštą gali tapti uždegimas su paraudimas, jautrumas, ir skausmas. Ši deformacija yra laipsniškas ir išaugs su laiku, nors simptomai gali būti arba nebūti. Yra namų gynimo gydyti bunions? Guz korektorius ar pagalvėlės gali sumažinti spaudimą guz. Atsižvelgiant į struktūrą, pėdos ir sunkumo guz, custom vidpadis orthotics gali sulėtinti progresavimą guz ir adresas pagrindinės biomechaninių priežastis, kaip antai overpronation. Ką dar aš galiu padaryti, kad mano bunions? Pratimas. Bunions yra suformuotas hyper-mobilumas iš kojų sąnarių, taip stiprinant raumenis per įvairią veiklą (pėsčiomis, žygiai, čiuožimas ir kt.) svarbu! Vengti aukštakulnių, siauras ir smailus pirštas batus, bet ir batus, kad neturiu parama, pavyzdžiui, šlepetės!

Occasion2 Pedikiūro Orthotics
Funkcija Petnešos Kojų Korekcijos
Medžiaga Poliesteris
dydis Universal
Tipas Guz korektorius
Naudojant laikas Nakties ir Dienos Metu
Prekės Pavadinimas Hailicare
Pavadinimas Guz Įtvarai Korektorius
Tinka Nykščio Separatorius
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Naudojama Kaip Namuose Naudoti Kojų Gydymas
Occasion1 Pėdų Priežiūros Priemonės
Feature1 grote paauglių correctie
Prašymas pėdų skausmo
Modelio Numeris 111561

Panašūs produktai