Kojų Separatorius Korekcija Hallux Valgus Korektorius 2VNT Silikono Ortopedijos Plaktukas Separatorius tiesinimo priemonė Barstytuvas Pėdų Priežiūros Priemonė

€1.30

-29%

€1.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Techniniai duomenys:

Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš tvirtos ir saugios medicininės kokybės silikono gelis, tempimo jūsų pirštai ir apimantis guz su savo lanksčios touch. Visos dienos komfortas ir apsauga: Šių plaktukas tne tiesinimo priemonė yra žmogaus inžinerijos, suprojektuoti ir pagaminti iš itin minkšto silikono gelio. Leiskite jums žinoti, kaip ištiesinti kojų komfortą. Sporto Draugiškas: Tai kojų tiesinimo priemonė gali būti naudojama namuose, o pėsčiomis ir praktikuojančių joga. Pakartotinio Naudojimo : Plaukite muilu ir sausu oru tada galite jį naudoti vėl ir vėl! Pastabos: - pirmą kartą, jums gali jaustis šiek tiek nejaukiai, Mes rekomenduojame dėvėti 15-20 minučių, tada padidinti dėvėti laiko, kol jūs galite patogiai dėvėti mūsų kojų separatoriai. -Mes rekomenduojame taikyti kai kurie kūdikių miltelių ant gelio dalis, kai jūs juos rasti lipni.

Medžiaga Silikono
dydis 2pcs/set
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Tipas Ortopedijos Reikmenys
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros

Panašūs produktai