Nerūdijančio Kojų Nagų Failą, Dukart Baigėsi Pedikiūro Failą Satino Krašto Išaugę Kojų Nagų Keltuvai Onychomycosis Paronychia Toot Priežiūros Priemonė

€0.72

-19%

€0.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Savybės: Dvipusis Išaugę Toenail Failą. Non-Slip Paviršių Lengva Paimti. Idealiai tinka Namų ir Nagų Salonas Naudoti. 100% Nerūdijančio Plieno Dydis: 13.8 x 0,6 cm / 5.43 x 0.24 colių Pakuotė: 1PC Patarimai ir Nurodymai: 1. Sugerti jūsų kojų nagų šiltu vandeniu 10-15 minučių. 2. Nuvalykite keltuvai ir failą su alkoholiu. 3. Naudoti tiesiai pabaigos failo išaugę kampe sumažinti jo storis. 4. Naudoti keltuvai pakelti smarkiai išaugę dalis toli formos kūną. 5. Naudoti išgydyti pabaigos byla pristatymas į pakėlė plotas failą vidinio paviršiaus. 6. Failo išorinis paviršius su tiesiais pabaigos. 7. Kartokite tol, kol failų toli išaugę dalis ir pajusite palengvėjimą. 8. Naudoti išaugę toenail lifer valyti šiukšles. 9. Nuvalykite keltuvai ir failą su alkoholiu, sausas ir laikyti jame.

Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Modelio Numeris 7LG28G40
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Tipas ranka, koja failų
Spalva Sidabrinė

Panašūs produktai