1PC Natūralios Medinės Papūgos Sūpynės Žaislas Paukščiams, Spalvingų Karoliukų Paukščių Reikmenys Varpai Žaislai, Ešeriai Kabinti Sūpuoklės Narve Augintiniai

€1.70

-39%

€2.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Paukščių Žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Paukščių Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Paukščių Žaislai.

Multi-Funkcija Paukščių Žaislas - paukščio kojų poilsio naudojant papūga sūpynės, o taip pat siūlome pasinaudoti galimybėmis, jūsų paukščių, išlaikyti sveiką ir tinkami. Suteikia jūsų mažai paukščių idealus padidėjęs vieta, sūpynės.

Spalvingas ir Įdomus Dizainas - Paukščių patinka, kad triukšmas ir spalvingi žaislai, todėl tai sūpynės su žvangučiais, yra puikus. Duoti paukščiams gydyti ir valandų įdomus.

Saugus ir netoksiškas - Visų rūšių Naminių paukščių mėgsta pešioti ir kramtyti. Kad papūga žaislai gaminami iš natūralaus medžio ir netoksiški plastikiniai karoliukai medžiagų, saugus ir patvarus.

Nuimamas Prietaisas - Papūga žaislai yra su pakeliama kablys, kad gali tiesiog prideda į viršų pet narve lengvas montavimas ir paprasta nuimti. Ir jums bus jaustis laisvai užtrukti iki augintiniai dėmesį į tai, kad papūga gali stovėti vidury medienos išeiti į lauką.

Geriausias Paukščių Žaislai - Suteikia naminių paukščių įdomus padidėjęs vieta sūpynės, kramtyti, lipti, tinka mažosios papūgos, cockatiels, conures, aras, papūgos, meilės paukščiai, amadinų ir t.t.

Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena

Panašūs produktai