Medinis Paukštis Sūpuoklės Žaislas su pakabinimo Varpų Cockatiels Papūgos Narve Priedai Birdcage Papūga Ešerys Stovi Žaisti sporto Salė

€1.42

-39%

€2.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Paukščių Žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Paukščių Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Paukščių Žaislai.

Multi-Funkcija Paukščių Žaislas - paukščio kojų poilsio naudojant papūga sūpynės, o taip pat siūlome pasinaudoti galimybėmis, jūsų paukščių, išlaikyti sveiką ir tinkami. Suteikia jūsų mažai paukščių idealus padidėjęs vieta, sūpynės.

Spalvingas ir Įdomus Dizainas - Paukščių patinka, kad triukšmas ir spalvingi žaislai, todėl tai sūpynės su žvangučiais, yra puikus. Duoti paukščiams gydyti ir valandų įdomus.

Saugus ir netoksiškas - Visų rūšių Naminių paukščių mėgsta pešioti ir kramtyti. Kad papūga žaislai gaminami iš natūralaus medžio ir netoksiški plastikiniai karoliukai medžiagų, saugus ir patvarus.

Nuimamas Prietaisas - Papūga žaislai yra su pakeliama kablys, kad gali tiesiog prideda į viršų pet narve lengvas montavimas ir paprasta nuimti. Ir jums bus jaustis laisvai užtrukti iki augintiniai dėmesį į tai, kad papūga gali stovėti vidury medienos išeiti į lauką.

Geriausias Paukščių Žaislai - Suteikia naminių paukščių įdomus padidėjęs vieta sūpynės, kramtyti, lipti, tinka mažosios papūgos, cockatiels, conures, aras, papūgos, meilės paukščiai, amadinų ir t.t.

Rinkinys Tipas No
Tipas Paukščiai
Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai