Aukštos kokybės Pet Papūgos, Paukščiai Maisto Turėtojas Paramos Nerūdijančio Plieno Vaisių Ietis Stick Mėsos Iešmo Lašas Laivybos

€2.15

-16%

€2.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Paukščių Žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Paukščių Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Paukščių Žaislai.

Aprašymas: Šis produktas yra naudojamas surengti maisto, kad paukščiai gali lengvai valgyti, ir jums bus ne pakenkti jūsų rankose!Jis tinka paukščiams ir papūgos.

Savybės: Aukštos kokybės medžiagų. Tinka paukščių narvai bei smulkių gyvūnų narveliai. Apkrovos paramos su savo augintiniu vaisių,daržovių ir saldumynų. Patvarus ir lengva naudoti. Lengva nustatyti su maistu. Galima valyti ir pripildyti taip dažnai, kaip reikia. 1 vnt vaisių ietis, tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacija: Medžiaga: Nerūdijančio Plieno Tipas: Bendra Spalva: Sidabrinė Matmenys: Ilgis:19cm/7.48" Padas, Skersmuo: 3cm/1.18" Svoris: 9g Kiekis: 1 Vnt Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Vaisių Ietis

Įrenginio Tipas gabalas
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotės Svoris 0.012kg (0.03lb.)
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Pakuotės Dydis 24cm x 16cm x 5cm (9.45in x 6.30in x 1.97in)
Prekės Pavadinimas Leiskite Augintinio
Tipas Paukščiai

Panašūs produktai