"PASIDARYK pats" Rankų darbo Kristalas Klijai Epoksidinės Dervos Pelėsių Visa Valdyba Skaitmeninio Raidžių Papuošalai Priėmimo Apdailos Laišką Silikono Formos Derva

€1.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Ypatybė: Visiškai Naujas Ir Aukštos kokybės. Silikono medžiagos formų, lankstūs ir patvarūs, lygaus paviršiaus, lengva naudoti ir valyti. Skylę pozicija yra pagrįsta, galite pakabinti kutas per jį, kai baigsite, dervos žymą. Veidrodžio efektas, kad paviršius yra lygus ir švelnus. Jūs galite pridėti lapai, gėlių metu procesas, galutinis amatų bus kitoks. Kartų: PASIDARYK pats naudoti, key chain, žymą, Papuošalai, Aksesuarai ir kt. Techniniai duomenys: Medžiaga: Silikonas Gaminio dydis: Rodo kaip foto Spalva: permatoma Pakuotė :OPP Paketas Pastaba: Gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą. Prašome leisti 1-2mm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū. NE Retail Box, Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.kt.

Medžiaga Epoksidine Derva Medžiaga
Modelio Numeris DK1936
Spalva Balta
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Proga Featival Apdaila "PASIDARYK pats" Dovanų Šalis Gimtadienio Sukaktį Paskyrimas
rūšis "PASIDARYK pats" Kūrybos Raidžių Skaičius Jewelty Pakabukas Papuošalai
nemokamas pristatymas Užsakymo Suma>$200 Pardavėjo Metodas
Formos Geometrinis Stačiakampio Raidžių Skaičius
Didmeninė/Dropship Parama
Lytis Moterys Vyrai Moterys Vyrai Lady Vaikų Mergaitė Berniukas
Kilmės KN(Kilmės)
dydis As Photo

Panašūs produktai